2777
2789
عنوان

چقدر بعضی از زنا

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 81 پست
ما دیروز رفتیم رستوران ماهی خوب بعد تو صف موندیم چون خیلی شلوغ بود ،خانم هایی که اونجا کار میکرد اوم ...

من یه مغازه خیاطی میرم تعمیرات لباس میکنه من که میرم کارمو میندازه یه ماه بعد بهم میده تا شوهرم چیزی ببره دوروزه تحویل میده

یا تو مهمونی من نشستم بامن خانمه حرف نمیزنه هیچی نمیگه هی باشوهرم حرف میزنه مخاطب قرارش میده خب اگه کرم نداری پس چته

به نظرتون اخترام میزارم قرار نیست حتما تعهد رسمی باشه بین انسان ها و آدم ها باید تعهد انسانیت باشه ا ...

من منظورم اینه یا ۵۰ ۵۰ مقصرن یا اینکه مرد یه درصدی بیشتر مقصره

اما شما تو صحبت هاتون گفتید که زن بیشتر مقصره که به نظرم اینش منطقی نبود

ما وقتی ازدواج می کنیم نمی تونیم توقع داشته باشیم همه‌ی دنیا نسبت به زندگی ما متعهد باشن و انسانیت داشته باشن

چون بخوایم نخوایم آدم کثیف تو این دنیا بوده هست و خواهد بود و ما نمی تونم کل مردم دنیا رو مجاب کنیم به خوب بودن

ولی می تونیم آدم درستی برای زندگی خودمون انتخاب کنیم و به نظرم همه چیز به اون آدمه بستگی داره

اگر قرار باشه از یه نفر توقع تعهد و وفاداری داشته باشیم اون یه نفر کسیه که برای زندگی انتخاب می کنیم

بقیه‌ی زن های دنیا انتخاب شما نیستن 

ولی اون مرد انتخاب شماست

برای همین وقتی انتخاب شما بهتون ضربه میزنه هیچوقت فراموش نمیشه چون اول از همه خودت رو نمی بخشی که انتخابی کردی که باعث شد این بلا سرت بیاد

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه مغازه خیاطی میرم تعمیرات لباس میکنه من که میرم کارمو میندازه یه ماه بعد بهم میده تا شوهرم چیزی ...

بله دیگه مشخصه نرم داره 

اصلا بعضی هم جنس هامون عادت کردن (کرم هم نداشته باشن )برای اینکهدتوی ادارات یا خیلی جاها کارشون رابیافته با کمی عشوه ادا می‌رن سمت مردها مه جواب مثبت بشنون برای راه افتادن کارشون اونقدر این کار رو میکنن این میشه رفتار خویششون عادت میکنن به این مدل حرف زدن و جای توجه مردها 

حتی اگه پا ندن هم اینجوری مرد ها رو خر میکنن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

من منظورم اینه یا ۵۰ ۵۰ مقصرن یا اینکه مرد یه درصدی بیشتر مقصرهاما شما تو صحبت هاتون گفتید که زن بیش ...

موافقم باهات 

اگه گفتم اینجا زن بیشتر مقصره چون فهمید متاهل و رها نکرد و موند 

من خودم تجربه اش رو داشتم و اون زمان هم کفتم که من پای اون زن نمیرم اون اسمش توی شناسنامه من نیست اگه قرار باشه کسی اینجا مجازات بشه شوهر منه چون نمیدونست متاهله 

بعدش فهمید ار چند چند هفته هنوز ادامه دار شد رابطشون اما بعدش نمی‌دونم چیشد خلاصه‌ترمون استاتر خیلی گریه ها مردم دعوا ها کردم شرایط جدایی نداشتم اینم طلاق نمیداد (به خدا سپردم )خدا انتقام منو کرفت خود شوهرم و همه ی کسانی که ماجرا رو فهمیده بودن گفتن آه تو گرفتش

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

حالا دیگه تموم شده و زندگی‌ای که جمع کردی رو جمع کن با خودت ببر.

وقتی کارت باهاشون تموم شد فراموششون کن. برو یه جای دورتر زندگی کن و تو شبکه های اجتماعی هم وضعیتشون رو چک نکن اگه اونجا هستن.

اون زندگی‌ای که می شناختی تموم شد. به خودت برس. مثل یک شروع دوباره می مونه. 

شوهرت هم انگار... بهش عشق یک‌طرفه داشتی. دلتنگ این آدم خیانتکار که حاضر نشده یه معذرت خواهی کنه نشو. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

موافقم باهات اگه گفتم اینجا زن بیشتر مقصره چون فهمید متاهل و رها نکرد و موند من خودم تجربه اش رو داش ...

متاسفم بابت تجربه‌ی تلخی که داشتی💔

بله در نهایت از نظر انسانیت و اخلاقی هم زن هم مرد به یک اندازه کثیفن و هیچکس نمی تونه منکر این حجم از کثافت بشه.

من منظورم نسبت به اون خیانتی که انجام شده بود که از اون جنبه مرد درصد بیشتری مقصره‌.

وگرنه هیچکدومشون انسان نیستن درواقع.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

ما دیروز رفتیم رستوران ماهی خوب بعد تو صف موندیم چون خیلی شلوغ بود ،خانم هایی که اونجا کار میکرد اوم ...

بابا حتما پیرمرده گفته گشنمه نمیتونم وایسم کاش میزاشتی اما نه چرا اینهمه آدم سراغ شوهرت رفته خوب کاری کردی بهش فهموندی شوهرت صاحاب داره من ک خنگم کلا تو این چیزا تو باغ نیستم

سلام عزیزم اول از همه بیا اینجا شروع کن بشدت چندین بار سخنرانی رهایی از نگرانی دکترشاهین فرهنگ رو گوش کن بعد بقیه حرفاش چرامیگم چون میخوام اینقدر گوش کنی مغزت رها شه از استرس و اعصابنیت وقتی ناراحت انسان تصمیم گرفتن براش وحشتناک سخته 

روبیکا 👇👇

ghanon_jaazb@

دومین رو روزی چند بارعین همین هی گوش کن توی #دکتر_شاهین_فرهنگ‍  تو کانال هست یا سرچ از بالای کانال 

هراتفاقی اتفاقی نیست رو گوش کن بقیه شم عالیه 

اول اینکه به روش نیار دوم خودتو و با این سخنرانی های این روانشناس مجانی پرفایده آروم کن سوم اینکه یکسری کار بصورت ذکر گفتن هست

سوره ولعصر مادرم خدابیامرز بهم میگفت دست راستت بذار روی سینه بخون آرامش بگیری معجزه میکنه من چندبار میخونم 

دوتا خط بیشترنیست

بعد سوره توحید معجزه کرده برام شوهرت بنظرم وقتی خواب بهتره به کف دستت ۷تا بخون به سمتش و چشماش نگاه کن بعد دستت رو مچ کن نیتت رو بگو من میگم خدایا بحق قل هووالله به هیچ زن نامحرمی حرف نزنه نخنده نگاه نکنه بعد مچمو باز میکنم کف دست رو فوت میکنم بسمتش حالا نیتهای دیگم میشه بگی

اینکارو وقتی میکردم که خونه مادرشوهرم میرفتم تو راه بسمتش هی میخوندم فوت میکردم جاری بزرگم علاقه شدیدی به بهم زدن اعصاب من داره باشوهرم بگوبخند با جان صداش میکنه و یا اسم کوچیک منی که اینقدر راحت براتون راه کارمیدم گذشته این حرفام کسی بودم که تامرز جدایی منو خانواده ش بردن یعنی عقد و اوایل زندگیم جهنم بود توطئه خواهرشوهر و جاری و... 

شوهرم دهن بین اونابود

سخنرانی دکترشاهین فرهنگ یکروز معجزه زندگیم شد منونجات داد باورن سحر توی اینترنت اتفاقی پیداش کردم

بعدا شوهرم هم جذبش شد ازبس سخنرانی هاش جذاب کلی شوخی میکنه اینم خداروشکر عوض شد شوهرم اهل نگاه به نامحرم و بی نماز نیست ولی همون جاری و فامیلاش از صدتا ولگرد خیابونی سرلخت و این مدایی که شده پیراهن مردانه میپوشن باسنشون نمایش بدن و هرزگی چرخیدن شده مد برام بدتره چون به اونا خداروشکرنگاه نمیکنه، ولی اینا با شوهرم ارتباط عاطفی برقرار میکنن و عمدی کاراشون ذات خراب پدرسوخته اون جاری دیگمم میناله

یک آیه هم هست دفع مزاحم میکنه یکیش سوره فیل زیادبخون دفع فتنه کلا۴آیه

یکیشم

زیادبخون آخرش بگو فلانی شرش کنده شه

اللهم انک لایکفی منک احد ٌ و انتَ تکفی مِن کلِ احدٍ فکنی شرٌ توی کتاب گنجهای معنوی کلی دعا هست این برام معجزه بود

من میخونم به اطرافم فوت میکنم 

آخرش بگو خدایا شرفلانی اگر اسم زنه رو میدونی و اسم مادرش بگو اگر اسم زنه رو میدونی مادرش نمیدونی بجای مادرش بگو حوا اینجا برای گفتن مادر باید بگی مثلا زهره بنت حوا

اگرم نمیدونی کلا بگو خدایا شرفلان زن و مثلا افراد مزاحم زندگی منو رو از سر مثلا👈 علی بن فاطمه

بن رو برای مرد و بنت رو برای زن میگن

خلاصه بگم دعا دفع شرور میکنه

من برای دوستای ناباب خواهر کوچیکم میگفتم خدایا شردوستای مزاحم خواهرمو ازشون دور کن

دعا رو زیاد بخون

ذکرایی که گفتم زیادبگو مثلا قلوهوالله وقتی میگی به نتیجه فکر نکن بگو ایمان داشته باش میشه 

بحث اینجور اتفاقا که خیلی براما زنا رنج داره اول اینک بپذیری که این اتفاق افتاده بعد که ازش هیولا نساختی و گفتی کاری که شده کم کم برات حل مسئله راحت میشه چون حساسیت مانع میشه که انسان فکر کنه درست تصمیم بگیره میبینی شوهره بدترم کرد

زندگی رو نبازین به هرکسی وقتی توی مجازی میگردیم و اتفاق های مهم زندگی مون از دیگران نظرمیخوایم مردم یهو یک چیزی میگن مثلا جدایی و چرندیات نه این کاردی که به قلب آدم میخوره که جدابشیم بعدش چی میشه بعدش چکار کنم دلم تنگ میشه احساسم نابود شد رو هیچکس درک نمیکنه جز خودت

توبه ذکر استغفار رو زیاد بگو توی همین کانال استغفار ۷٠ بندی امیرالمومنین ع رو گذاشتم متن صوت تصویری 

شروع کن بخوندن انسان بخاطر اجابت خواسته هاش باید توبه کنه باید پاک بشه باید بخاطر بلایی که سرش میاد اول خداروشکر کنه چون پس هرسختی آسانی قراره ازگناهی از بدی دربیاد دوم میبینی آزمایش داری میشی بگو خدایا منوببخش اگر نوع پوشس رفتار کارهایی کردم که خودم باعث شدم گناهم باعث شده این بلاسرم بیاد

همه همه همه ی ما فراموش میکنیم اولین انگشت هراتفاق بد رو سمت خودمون بگیریم بگیم خدایاببخش منو اگر گناه خودم باعث عذاب بکشم همیشه بلاها عین اون اتفاق نیست که بسر یکی بیاد میبینی بصورت یک عذاب دیگه سرآدم میاد

آخرین راه کار محبت بیش بیش بیش بیش از اندازه به همسرتون سعی کن قلبش بدست بیاری بشدت عوض شه

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید

سلام عزیزم اول از همه بیا اینجا شروع کن بشدت چندین بار سخنرانی رهایی از نگرانی دکترشاهین فرهنگ رو گو ...

نه اینکه توی خیابان مدل پوشش و حجاب تون بردارین مثل بعضیا متاسفانه امروزی یا لجبازی باخدا هرچی اسم درآوردن نه

اتفاقا محجبه شو اگرنیستین من خودمو میگم شوهرم باجاری یا بقیه بگوبخندی داشت عذابم میداد نشستم طبق سخنان دکترفرهنگ فکر کردم دیدم من بصورت ناخواسته رفتارزشتی دارم میرم تومغازه مثلا طلافروشی بایارو میگم و میخندم ازته دلمم حالم بدمیشد از این خنده کردن بیجا خودمواصلاح کردم خیلی رسمی و مودبانه رفتارکردم چون راستش یکجا میرفتم یاروکج باورش شده بود هی به بدنم نگاه میکردحالا منم چادری ولی حس میکردم به سینم نگاه میکنه چون با این مسئله خوددرگیری دارم🤣... سری های بعد میرفتم چون قیمتش رو بامن راه میادمیرم رفتارم بشدت رسمی و بدون خنده و یکسری حرفهای بیخوداضافه بود دیدم واقعا تاثیر داشت کلی بمن احترام میذاره یارو دیگم احساس بدی ندارم میرم مغازه ش

دیدم شوهرمم دیگه درحضورزنهای دیگه مخصوصا فامیل هاش که خیلی آویزون این هستن توجهش بمنه و هرچیزیو اول بمن میگه بمن لبخند میزنه خداروشکر درحالیکه قبلا محل نمیداد دوتاکارحساسیت و اصل موضوع اصلاح خودم اینها چیزهایی که خداگفته مردم توی این دوره زمونه فقط ظاهربین شدن وهیچکس نمیگه برای بلاها توبه کن خودشناسی خودسازی کن میگن همدیگرو رو بزنید جداشید

طلاق بگیرید خب همینه آمارسقط ناباروری مرگ زودرس سکته دوراز جون زیاد 

شده 

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید

نه اینکه توی خیابان مدل پوشش و حجاب تون بردارین مثل بعضیا متاسفانه امروزی یا لجبازی باخدا هرچی اسم د ...

یکسری سخنرانی داره دکترشاهین فرهنگ اونم گوش کنید بحث خانواده موفق، تکنیک نامه و اینکه بازم میگم دکتر میگه شما چنان کارهای رو بکن از این ببعد که سخن پیامبرص

آنچه برخودنمیپسندی بردیگران مپسند

ببین چیا دوست داره انجام ندادی چیا باید انجام بدی زندگی رو با جان و دل حفظ کنید

متاسفانه متاسفانه بحث سرخونه اوله که هیچکس نمیگه چرا زنها ول شدن بخاطر ماهواره اسرائیل بفارسی خوده اون نتانیابو کودک خور گفت من ۲۵۵شبکه فارسی زبان ساختم دلش برای ملت ما سوخته که زنا بیحجابی بیناموسی بیغیرتی فحشا بددینی بی دینی رو ترویج کنه 

خودمون رو بخواب نزنیم اصل مدروز چرخیدن یعنی هرروز یک جای بدن زن رو بازتر کردن چادر رفت مانتو اومد مانتوشد جلوباز جلوباز رو برداشتن کردن بلوزشلوار روسری به بهانه باد میافته اینقدرشل سرشده که بیافته

اون مردمی که توی شهرن خیلیا چشمشون مغزشون درگیر اجاره خانه و بیمارشون گرفتاری شون هستن اینها با لباسهای شهوانی ریختن توشهر برای دلبری مردم برای کسب و کارتوشهرن زنهای آرایش کرده و بدلباس دنبال خرج کردن زحمات کارگری همسرشون دلبری برای نامحرم 

چرا کسی که کاری داره میره تو اجتماع نون بخره سرکاربره لباس بخره هرچی یک پوشش مانتوی بلندتره محجبه بدون دلبری نره یا باچادرنره، پس خودمون گول نزنیم مد و تیپ و آرایش میکنیم که مردها لذت ببرن و نظری کنن 

توی سریالهای لجنش و اینستاگرام که ساخت اسرائیل هست هردو میان زنایی رو نشون میدن که پارنتره چی کوفتی دارن بعد نشون میدن برای حرص درآوردن رفتن یا ریختن شهواتشون در عالم واقعیت یک زن دوست پسرداشته باشه مردها خواستگاری شم نمیرن چه برسه توی زندگی زناشویی از این غلطا همش فیلم و لجنبازی بعد بچه های نامشروع، رفیقهای ناباب، آشنایان بی دین هم به آدم یاد میدن کثیف باش بد باش بدتر کن

سریالهای شبکه خانگی این سلیبریتی دوزاری وابسته به غرب پول بگیر هم نقش مهمی در نابود کرد اساس بنیان زندگی مردم و نقش زن مخصوصا رو دارن همه کثافتکاری ها ساخته شده که شیطان از منه بچه مسلمان شیعه گرفته تا اون غربیش بریم سمت سپاه شیطان برای مبارزه امام زمان عج الله 

متاسفم بابت تجربه‌ی تلخی که داشتی💔بله در نهایت از نظر انسانیت و اخلاقی هم زن هم مرد به یک اندازه کث ...

ممنونم عزیزم ‌حرفت درسته 

هیچ کدوم انسان نیستن مهم هم نیست کدوم بیشتر مقصره 

منم خیلی زیاد زجر کشیدم ان شالله هزار برابرش رو هم اون زن کثیف پس بده هم شوهرم از تن و بدنش که دیگ و ...

انشاالله ‌