2777
2789
آپارتمان هم خوبه ، ضرر نمیکنی

نمیدونم ولا پشیمونم

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
مطمئن باشید گرونتر میشه

پس بخرم دیگه 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی من دقیقا هول شدم چقدر طلا بی زبون فروختم یه واحد آپارتمان گرفتم 🥹مثل چی پشیمونم ؛ الان جوری شد ...

منم  دوتا آپارتمان که اصلا به دردم نخورد   اون وقت ۱۰ ساله پیش طلا نمیرفت بالا  مردم خونه میخریدن و خدا تومن فرداش میفروختن   گ و ه تو شانسم

منم دوتا آپارتمان که اصلا به دردم نخورد اون وقت ۱۰ ساله پیش طلا نمیرفت بالا مردم خونه میخریدن و ...

الان آپارتمان ها رو چیکار کردی ؟

وایی من دقیقا هول شدم چقدر طلا بی زبون فروختم یه واحد آپارتمان گرفتم 🥹مثل چی پشیمونم ؛ الان جوری شد ...

آره منم پارسال اینموقع ها فروختم کلی طلا . آپارتمان گرفتم. الان بود بهترین خونه رو میکرد

خوب مگم ۵ سال پیش فروختم اپارتمان خریدم با پول پیش خودش بعد که تموم شد با پول پیش خودش و وام و قرص یه ویلا خریدم  قرض اون تموم شد با رهن کامل خونه طلا خریدم که تو چند ماه سو د خیلی خوبی داد باید سبد سرمایه گذاریت متنوع باشه بعدم به فول دویتی ادم نیخواد بلند شه دستشو میزاره زمین بلند میشه زمین و خوته همیشه سرمایه خوبی بوده فقط باید بلد باشی جابجا کنی 

الان آپارتمان ها رو چیکار کردی ؟

یکیشو خالی کردم تو شمال مستاجر ر ید توش  یکیش هم با سکه ۴۲ تومنی فروختم خریدم  نمیدونستم که خوشحال فکر کردم خیلی رفته بالا و پولم کم بود دادمش رهن همون موقع ۲۰۰تومن هم نرفته روش  سکه ها دوبرابر و نیم شدن  رویهم رفته ۵میلیاردی ضرر کردم  

خوب مگم ۵ سال پیش فروختم اپارتمان خریدم با پول پیش خودش بعد که تموم شد با پول پیش خودش و وام و قرص ی ...

من طلا رو فروختم چهارصد ملیون هم روش گذاشتم ؛ یه واحد خریدم 🥹اینقدر غصه میخورم؛ طلا بود بهتر بود عجله کردم 

خوب مگم ۵ سال پیش فروختم اپارتمان خریدم با پول پیش خودش بعد که تموم شد با پول پیش خودش و وام و قرص ی ...

شوهر کم عقل منم ۶ سال پیش آپارتمانمون فروخت گذاشت تو بورس بعدش هم همش دود شد رفت هوا😭😭