2777
2789
عنوان

شما اگر وضع مالی خوبی داشتیدبااین شرایط بچه دار میشدید

| مشاهده متن کامل بحث + 3010 بازدید | 155 پست
ان شاالله جفتمون نی نیامون رو به سلامتی بغل بگیریممن ۲۱ هفته ام. شما چند هفته ای؟

انشالله عزیزم منم 21هفتم من از سزارین بشدت میترسم من طبیعی زایمانو برام زده 2فروردین ولیرچون سزارینم اسفند دنیا میاد 

برام عجیبه. یه نفر دیگه سختی های بچه رو تحمل می کنه یه نفر دیگه خرجش می ده بعد فامیل زورشون میاد و ...

فقط فوضولی میکنن در هر شرایطی باید ی چیزی بگن چه طرف بچه داشته باشه چه نداشته باشه

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا همه بر میگرده به تربیت و نگرش خانواده .بله وقتی خود پدر و مادر همچین تصوری دارند قطعا بچه هم ای ...

عزیزم جامعه جامعه،نمیشه چشم و گوش بچه رو بست بگی اگر اون داره تو نباید داشته باشی.من اینو تربیت نمیدونم.

همه چیز تغییر کرده ،همه جای دنیا دارن ب سمت پیشرفت میرن.ما هم دلمون پیشرفت برای خودمون و بچه هامون میخواییم.اما جامعه امون طوری هست ک نمیشه با داشتن چندین فرزند پیشرفت کرد.پس ب شرایط خودم.جسمم جیبم نگاه میکنم.ک ایا توانایی ساپورت یکیو دارم یا دوتا یا سه تا.و طبق اون جلو میرم.یکی دارم و دوست دارم صدمو برای همون بزارم تا بتونه بهترین ها رو تجربه کنه.بدون استرس بدون دغدغه.اولی رو میارن نسل منقرض نشه.دومی میارن ک اولی تنها نباشه.کی ب حال اون دومی فکر میکنه ک ایا میتونی تامینش کنی.؟بچه ها علاوه بر پول ب ی مادر شاد و قوی و زیبا احتیاج دارن.

من تک فرزندم ۲۹ سالمه و بی نهایت خوشحالم هیچ وقت گله نکردم تو رفاه کامل بودم و هستم چه وقتی بچه بودم ...

من هم ۶ تا خوهر دارم همه به داشته هم راضی وخوشحالیم دیروز خواهرم خونه خرید از خوشحالی نمیدونم چه کار کنم .وقتی ناراحتی وغصه داریم به هم زنگ میزنیم ودرد دل میکنیم وخونه هم میریم وشادیم . 

من خودم توی جنگ افسردگی شدید گرفتم خودمم فکرشو نمیکردم بعد جنگ باردار بشم. ازونایی بودم که میگفتم دی ...

من دقیقا دقیقا عین شما فکر میکنم👌🏼

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
بچه داری وقتی برای خودت دیگه نمیذاره میگذاره؟

من وقت ازادم خیلی زیاده راستش خخخ دختر بزرگم ۱۲ سالشه خودش کلی کمکم میکنه پسر کوچیکمم هفت ماهشه اونقد شیرینه که دایی خاله عمه عمو براش سر دست میشکنن مامان و مادرشوهرم کمک میدن زیاد میبرنش این ور اون ور

مامان سه تا قندعسل

خوش به حالت که دلت انقدر خجسته است

خجسته هست اعتقاد و اعتماد خو دارم به خدا چیزی که امروز همه ندارن ،به چشم دیدم مثبت نگر نبستم و چیزی که دیدم و میبینم رو میگم و انجام میدم ،بهر حال منی که حدا رو قبول دارم قولش تو کتابش از حرف رییس بانک برام مطمعنتره

انشالله عزیزم منم 21هفتم من از سزارین بشدت میترسم من طبیعی زایمانو برام زده 2فروردین ولیرچون سزارینم ...

منم ۲۸ اسفند زده ولی احتمالا میفته وسطای اسفند. ان شاالله هم ما هم بقیه مامانا به سلامتی زایمان کنیم و اوضاع این کشور هم درست بشه. واقعا حیف از وطنمونه که به این روز افتاده

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه داری وقتی برای خودت دیگه نمیذاره میگذاره؟

چرا فک میکنی بعد بچه نمیتونی برای خودت باشی؟؟؟

شاید ی چند ماهی طول بکشه تا رو روال بیفتی ولی بعدش دیگ همه چی عادی میشه

تازه بچه دوم و سوم تجربتم بیشتره زودتر زندگیت جم میشه

بنظرت وسط بارداری جنگ بشه چیکار کنیم؟ تو به این فکر میکنی؟ من فکره اسیرم کرده نزدیکه دیگه پنیک بگیرم

هیچی این همه آدم تو جنگ باردار بودن .به سلامتی زایمان کردن .تو روی افکارت باید کار کنی .صحبت های حسین اورا رو همین الان برو سرچ کن گوش بده .با شرایط کنار بیا .