2777
2789

یبار ی مراسمی بود مادرشوهرم دوستا و فامیلاشو همه خانوم بودن میخاست بیاره خونه ما منو ببینین مثلا 

بعد من ب شوهرم گفتم لباس لازم دارم اونم ی شهر دیگ بود واسه کار ب مادرش گفت مادرشم منو برد بازار ولی هیچی نخرید برام دست رو هر چی گذاشتم ایراد گرفت ازش و نخرید در صورتیکه هیچ ایرادی نداشتن 

خلاصه گفتم صندل بخریم برای تو خونه (خودم داشتم ولی اونا اصلا برای من جز ی کفش پاشنه بلند ارزون هیچی نخریده بودن یکسالم بود عقد بودیم )

خلاصه ک صندل و هم نخرید و گفت دیره بعدا میایم در صورتیکه ساعت تازه ۸ شب بود و میدونستم خودش بیاد بازار تا دیروقت میگرده و اکثر مغازه دارا میشناختنش از بس همش میره بازار 

دیگ کلا منو نبرد بازار و من تو اون م لباسای خودم و پوشیدم بعد مادرم میوه شیرینی و چای و شربت برای پذیرایی تدارک دیده بود تعدادشونم ۳۰ تا ۴۰ نفر بود 

مادرشوهرم سریع بعد مراسم رفت ب شوهرم گفت مادرش آش درست نکرده بوده شوهرمم اومد دعوا و تا ی ماه قهر کرد با من مادرشم هر چی از دهنش دراومد ب مادرم و من گفت (گفت مگ چیکار کردی دو تا بشقاب گذاشتی ورداشتی ) مادرشوهرم اینو ب مادرم گفت 

همین مراسم تو خونه خودشم بود قبلترش و دقیقا میوه و چای فقط داد 

نمیدونم والا 

اخه چرا باید مادرشوهر به شما حرف بزنه برای اش درست نکردن 🤔

‌شما تو عقد خودت مگه لباس نداشتی که مادرشوهرت رو بردی تو بازار برات بخره!؟ 

نمیدونم والا نمیشه قضاوت کرد 

شاید قیافه گرفتید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا اخه چرا باید مادرشوهر به شما حرف بزنه برای اش درست نکردن 🤔‌شما تو عقد خودت مگه لباس ند ...

چ ربطی داره وظیفشونه وقتی مراسم میندازن خونه ما ب خرج ما برام خرید کنن آرایشگاه ببرن

آرایشگاه ک نبردن لباس و گ میتونستن بخرن

هر دو اشکال دارین تو که توقع از شوهرت نداری که پول به خودت بده بری خرید و اون شوهرت که دهن بینه هر چی ننش بگه قبول داره بچه ننس...بعدم مال ما هم والا بجز یه مانتو شلوار و یه کفش پاشنه بلند چیزی نخریدن.. .باید زرنگ باشی بگو ما فقط برای مهمون یه شیرینی و یه میوه و چای میدیم 

هر دو اشکال دارین تو که توقع از شوهرت نداری که پول به خودت بده بری خرید و اون شوهرت که دهن بینه هر چ ...

اون پول نمیزد خودم برم خرید 

یکم اصرار میکردی دعوا راه مینداخت

داری طلاق میگیری  .ول کن از اولم اشتباه بوده  عقد کردی و اشتباه بعدیت هم این بوده همخوابه شدی باهاش 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ارزش و احترام خودتو بالا ببر تقاضای لباس نکن 

من انقد خودمو بالا می‌دیدم ک حتی برای شب یلدا و عید و... هم میگفتم من لباس نیاز ندارم و هربار لباس جدید خودم می‌خریدم 

چ برسه برای مهمونی برم لباس بخرم با خرج مادر شوهر 

شوهرت چقدر بچه ک برای بحث خاله زنکی با تو بحث کرده 

یه شیرینی هم می‌دادید 

آش تا حالا ندیدم مهمونی این مدلی بدن 

ارزش و احترام خودتو بالا ببر تقاضای لباس نکن من انقد خودمو بالا می‌دیدم ک حتی برای شب یلدا و عید و.. ...

ما شیرینی و میوه و چای وشربت دادیم

درضمن خانواده با خانواده فرق میکنه خانواده شوهر من کلا فرصت طلب و سودجو بودن تو تمام مراسمات مادرش برای خودش و دخترس خرید می‌کرد و آرایشگاه میرفت ولی برای منی ک عروس بودم ن خرید می‌کرد ن میگفت برو آرایشگاه 

ما شیرینی و میوه و چای وشربت دادیمدرضمن خانواده با خانواده فرق میکنه خانواده شوهر من کلا فرصت طلب و ...

خب مادر شما هم واسه شما خرید میکرد

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست