2777
2789
عنوان

پس انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 24 پست
همینطور جمع بشه طلا می خرم و بعد هم باهاش وام می گیرم.

طلا اصلا معلوم نیست چی میشه ؛ کاش یکم می‌ومد پایین من یه نصفه خرید سنگین میکردم😂

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارو شکر پس الان هم طلا بخر با پولات انشالله که ماشین هم میخری

انشالله ؛ دعا کن 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
منظورم سکه‌ی پارسیان بود. هر گرمی ۱۴ میلیون.

بنظرت طلا تا آخر سال رو چه عددی هست؟! من همش تو این قیمت میترسم خرید سنگین بزنم ؛ همش اون سالی یادم میاد که طلا یهو کشید پایین همه سکته کردن

طلا اصلا معلوم نیست چی میشه ؛ کاش یکم می‌ومد پایین من یه نصفه خرید سنگین میکردم😂

دیگه چاره ای نیست با این تورم. من چند بار این کارو کردم و اوکی بوده. فقط می خواستم ارزش پولم حفظ بشه. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

دیگه چاره ای نیست با این تورم. من چند بار این کارو کردم و اوکی بوده. فقط می خواستم ارزش پولم حفظ بشه ...

من قبلا کردم ولی الان واقعا میترسم ! 

الان هم مثل همون قبلنه😶‍🌫️

اگ ده رند هم بود یه چیزی