2777
2789
عنوان

از دردسر های دختر خونگی بودن بیاید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 38 پست
خیلی محافظه کارم و اغلب به همه چی شک دارمسخت اعتماد میکنم استقلالم خیلی پایینه و وابسته ام به نظر و ...

دقیقا من اویل برای خرید سوپر مارکت نون و..  ماتم می گرفتم باورت می شه یه کوچه باهام فاصله داشتند هر کدوم  یاتو خرید از بس مامانم پیشم بود حرف می زد اصلا سلیقه خودم نمی پسنیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین رو میخواستم بگم. بهتره تا دیر نشده و زمان از دست نرفته یک کاری بکنی والا تو بد دردسرهایی میافتی ...

اره اتفاقا این جور خانواده ها ما رو یه تومه ساده برای گرگ های بیرون می کنن

بیشتر از جامعه و چیزایی که میشنون میترسن.

اصلا ربطی نداره. شما متوجه مشکل ایشون نشدین. مگه بقیۀ دخترها چکار میکنند؟ این یک مشکله و باید حل بشه. رک بگم تا ازدواج نکرده اند باید حل بشه. 

روانشناسی؟توی ایران طبیعیه این رفتار

عزیزم شما کجا زندگی میکنی و بر طبق کدوم آمار میگی تو ایران این احساس طبیعیه؟ اصلا اینجور نیست و با این حرفها که پشتوانه علمی نداره لطفا ناخواسته مشکل ایشون رو مخفی نکنین.

اره اتفاقا این جور خانواده ها ما رو یه تومه ساده برای گرگ های بیرون می کنن

آفرین. ماشااء الله آگاهیت نسبت به خیلیها که پست میذارن و میگن این موضوع طبیعیه خیلی بالاست و این قدم اول در رفع مشکله. اینکه شما خودت هم اعتراف کنی که این یک مشکله. آفرین.