2777
2789
عنوان

از دردسر های دختر خونگی بودن بیاید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شما انقدر سستی که اگه خودت محدود نکنی نمیتونی خودتو حفظ کنی؟!!

با یه مرد غریبه اسنپ  تو ماشین،. گرم بگیرم، فقط هودم باشم و خودش بتونه مسیر عوض کنه بعدم حس کنه خودم دارم نخ میدم 

این که ازادی نیست خریته، طرف هم زد کشتشون اخرش میگن کشور بده دخترا همه ازاد و راه بلدن 

با یه مرد غریبه اسنپ تو ماشین،. گرم بگیرم، فقط هودم باشم و خودش بتونه مسیر عوض کنه بعدم حس کنه خودم ...

اینکه بدون ترس سوار اسنپ بشی و بدونی اصلا چه ساعت و چه مسیری مناسب استفاده از اسنپ هنره...اینکه پات رو از در خونه بزاری بیرون از ترس بلرزی نه احتیاط نه حفظ کردن خودت

داریک برنامه جدیدیه ک با ثبتت 5سوت و با دعوت دوستات10سوت طلا میگیری

اول باید داخل سایت همیاران داریک ثبت نام کنی و بعد داریک دانلود کنی

این کد من :887812

اگه با کد کسی ک تو همیار نیس قبت نام کنی جایزه تعلق نمیگیره حتما داخل سایت همیار ثبت نام کنین

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستین 🙃💜
نه اتفاقا دوستام هم مثل خودم خانواده کنترل گر سنتی داشتن

محدودیت زیاد داشتن وقتی برداشته میشه نمیدونن چه رفتاری مناسبه 

به جای استرس این که اسنپ چه طور سوار بشی یرو کلاس هلی مختلف دانشگاه، هلال احمر، دوره فنی حرفه ای برو، از مامانت برای این چیزا پول بگیر حداقل توی این محیطا اون ناپختگی جبران میشه. من میتونم با یه مرد سر صحبت باز کنم چون تدی محیط مردونه زیاد کار کردم ولی اسنپ و کوچه خیابان اصلا مناسب این کار نیست، باور کن اون راننده استپ که دخترا تو ماشینش دابسمش میویرن شب توی خونه ی خودش، به جای زنش فکرش میره سمت خیال دخترا 

اصلا ربطی نداره. شما متوجه مشکل ایشون نشدین. مگه بقیۀ دخترها چکار میکنند؟ این یک مشکله و باید حل بشه ...

من در مورد ترس مادرشون از جامعه گفتم.بعضیا اخبار حوادث دنبال میکنن یا خودشون با همین سبک بزرگ شدن و زندگی کردن .این استرسم به بچه هاشون انتقال میدن.

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...