می دونم دغدغه شش صبحم نباید لین باشه ولی خوب🤣 برای من که افتاب مهتاب ندیده ام تو این دوران اولیش همش حس می کنم می خوان بدزن منو یا نظر بد دارن روم وقتی سوار اسنپ تاکسی می شم می چسبم به در و یه سلام می دم فقط تو شهری که از بچگی بزرگ شدم با مپ می رم بیرون اونم خواهش التماس به مامانم برای یه کافه🤣 اولین باری که اجازه داشتم تنهایی برم خرید و.. زمانی بود که تو شهر دیگه دانشجو ام و گرنه تو شهر خودمون حتما باید یکی همراهم باشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با یه مرد غریبه اسنپ تو ماشین،. گرم بگیرم، فقط هودم باشم و خودش بتونه مسیر عوض کنه بعدم حس کنه خودم ...
اینکه بدون ترس سوار اسنپ بشی و بدونی اصلا چه ساعت و چه مسیری مناسب استفاده از اسنپ هنره...اینکه پات رو از در خونه بزاری بیرون از ترس بلرزی نه احتیاط نه حفظ کردن خودت
نه اتفاقا دوستام هم مثل خودم خانواده کنترل گر سنتی داشتن
محدودیت زیاد داشتن وقتی برداشته میشه نمیدونن چه رفتاری مناسبه
به جای استرس این که اسنپ چه طور سوار بشی یرو کلاس هلی مختلف دانشگاه، هلال احمر، دوره فنی حرفه ای برو، از مامانت برای این چیزا پول بگیر حداقل توی این محیطا اون ناپختگی جبران میشه. من میتونم با یه مرد سر صحبت باز کنم چون تدی محیط مردونه زیاد کار کردم ولی اسنپ و کوچه خیابان اصلا مناسب این کار نیست، باور کن اون راننده استپ که دخترا تو ماشینش دابسمش میویرن شب توی خونه ی خودش، به جای زنش فکرش میره سمت خیال دخترا