2777
2789

من هفته ای ۱۰۰ میدم خوراکی همه چیزم میزارم براش اونو همونجور میدم ، همه رو میده دستمال کاغذی مدل های مختلف و هر وسیله ای که کرومی داره میخره پدر دوستش کتابخونه داره از اون میخره یه چیزای مسخره اصلا ،شما چقدر میدید اصلا خوبه پول دادن به بچه؟

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته ای ۱۰۰ بنظرم خیلیه واسه یه بچهتو کم بهش بده که عادت کنه پس انداز کنه تا یه چیز بخره

همه چیم میزارم براش تغذیه فکر کنم اشتباه میکنم میدم بهش از طرفی عادت کرده نمیتونم قطعش کنم 

اخه خیلی با ذوق نشونم میده دلم نمیاد بگم چرا خریدی

خودت توی این گرونیا پول درمیاوردی ذوق نمیکردی.هفته ای ۱۰۰ تومن فقط بده آتا اشغال🙄

وقتی میگن خودت باش یعنی بهترین ورژن خودت باش نه اینکه تمام صفات بدتو رو کنی و بهش بنازی به بهونه ی اینکه خودمم 
والا من چون همه چی براش میزارم بهش پول نمیدم

منم امسال تو یه پست روانشناسی دیدم که پول بدید بچه هاتون از اون یاد گرفتم دادم

خودت توی این گرونیا پول درمیاوردی ذوق نمیکردی.هفته ای ۱۰۰ تومن فقط بده آتا اشغال🙄

از چی سوختم سه تا مدل دستمال کاغذی گرفته یکی میخرید دردی نداشتم یه کاور طلق کرومی گرفته به هیچ دردی نمیخوره