2777
2789
عنوان

شوهرم با خانواده اش میاد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 4699 بازدید | 127 پست
اوووو ماشاءالله زندگیتون پایدارعزیزم پدر منم بعد از سی و اندی سال به قدری وابسته ی مادرش بود که حاضر ...

امروز آرزویه مرگ مامانشو کردم ولی بعدش دلم نیومد‌ نمیدونم یجوری دوسشم دارم اگر این مرد خرفت بذاره

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر مطمئنی شوهرت بچه‌ ننه و وابسته به پدر و مادرش نیست ؟؟والا من تو ۱۸ سال زندگی فقط سه چهار بار ...

همون مثل اینکه پسرشون ۵ سالشه دلش رو ندارن شب جایی بزارن بخوابه، برای یه مرد عیب بزرگی این وابستگی

اوووو ماشاءالله زندگیتون پایدارعزیزم پدر منم بعد از سی و اندی سال به قدری وابسته ی مادرش بود که حاضر ...

حالا نشون نداده بودم این قدر بحث و‌دعوا داشتیم

میگه دیدم ترش میکنی وقتی میگم مامانم میاد و فلان

بابا من حوصله اشو‌ندارم چیکار کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب همین دیگه. بشرطی که همسری تاآخر باشوهر بمونه. اونوقت دیگه همسر هم برای مردبقدری عزیز میشه که بعدا ...

هههههه یعنی باز همسر بعد فوت مادر شوهر جایگاهی نداره فقط میتونه جانشین مادرشوهرش بشه

شما کلا بیگانه ای با کلمه و مفهموم همسر

چقدر وابسته و حال بهم زنین شما

بیچاره همسرتون

هههههه یعنی باز همسر بعد فوت مادر شوهر جایگاهی نداره فقط میتونه جانشین مادرشوهرش بشهشما کلا بیگانه ا ...

من یه نمونه از همسر همچین آدم بی منطقی هستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب همین دیگه. بشرطی که همسری تاآخر باشوهر بمونه. اونوقت دیگه همسر هم برای مردبقدری عزیز میشه که بعدا ...

خسته نباشین واقعا، بعد مادر... که اولا عمر دست خداست، شاید همسر زودتر از مادر رفت، بعد هم اونجا دیگه محبتی تو دل خانم نمونده. عشق و علاقه ای که سرد بشه دم پیری هم شعله ور نمیشه. با این تفکر شما، اگه خانم حتی منطقی ودر حد عرف تقاضای ارتباط با مادر شما رو داشته باشه هم دیگه زن زندگی نیست، پس موقع مشکلات و بیماری هم تشریف ببرین همون خونه مادر یا دور از جون سر خاک مادر. 

شما همسر نمیخوای که برده میخوای همش بگه چشم همه مادرها مادر خوبی نیستن

ن.میدونی زن بایدخودشوثابت کنه وقتی بیش از ۱۰سال گذشت ثابت میشه.امامادرثابت کرده.موضوع مهم این هست علاقه یک مردبه مادرش با علاقه مردبه خانومش کاملا فرق میکنند اگه به یک مردبگی درجهان بیشترازهمه به کی علاقه داری میگه خانوادم پدرمادروبقیه اگه بگی درجهان بیشترازهمه به کی عشق داری میگه همسر وبعدش بچه هام

اونموقع دیگه نوشدارو بعد از مرگ سهرابه، مطمئن باشین اون زن دیگه بهتون نگاه هم نمیکنه