2777
2789
عنوان

شوهرم با خانواده اش میاد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 5194 بازدید | 127 پست
هرگز یک مردنباید به مادرخانمش بی احترامی کنه. من هروقت برم شهرستان اول به مادرخانمم وپدرخانمم سرمیزن ...

الان همسرم من احترام رو رعایت نمیکنه از نظر من

از من هم نباید انتظار پس داشته باشه

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر مسخره، ولی آخرش وقتی افتاده بشین نه مادری هست نه پدری که تیمارتون کنه همون همسرتون براتون میمون ...

خب همین دیگه. بشرطی که همسری تاآخر باشوهر بمونه. اونوقت دیگه همسر هم برای مردبقدری عزیز میشه که بعدازمادر جای مادروپر میکنه 

روزها تودلم ازش قهرمیکنم یعنی چندین روز .اگ ادامه پیداکنه ازش سردمیشم به تدریج

ای وای چه قدر سخت میگیرد 

اختلاف نظر بین خانواده ها طبیعیه مهم روش بیان اونه 

هر دو طرف باید منطقی باشند 

روزا قهری بالاخره شب ها که آشتی میکنید 

خودتون درگیر مسایل خاله زنگی نکنید 

خب ببین عزیزم ماجراها خط قرمز که نه اما قرمزترین خطمون مادرمونه. چون میگیم تودنیا فقط ۱مادرداریم ا ...

خدا رو هزار مرتبه شکر که همسر من کمترین شباهتی به شما نداره . مخصوصا که مادرهمسرمم چنان از عشق پدرشوهرم لبریزه که اصلا و ابدا آویزون بچه‌ هاش نیست و همیشه به بچه هاش میگه عشق فقط یه باره و به خاطر هیچکس خم به ابروی همسرتون نیارید 

اما در مورد کلام شما 

اتفاقا همسران کسایی مثل شما هم همین اعتقاد رو دارن ‌. الویتشون پدرشون هست و میگن پدر یه دونه اس . اما همسر فراوونه

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

استارتر 

مطمئنی شوهرت بچه‌ ننه و وابسته به پدر و مادرش نیست ؟؟

والا من تو ۱۸ سال زندگی فقط سه چهار بار پدر و مادرم با پدر و مادر همسرم دیدار داشتن . اونم سر مناسبت های خاص بوده

در حد دو سه ساعت و تمام 

اینکه برای دیدن تو هرسری قوم و قبیله میاره خیلی عجیب و قابل تامله 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

خب ببین عزیزم ماجراها خط قرمز که نه اما قرمزترین خطمون مادرمونه. چون میگیم تودنیا فقط ۱مادرداریم ا ...

البته که احترام و قدرشناسی از مادر واجبه اما اگر عاشق همسرتون بودین اونهم براتون یگانه بود، افرادی با طرز فکر شما اصلا نباید ازدواج کنن. مردی که ندونه اولویت زندگیش همسر و بچه هاش هستن بهتره تا آخر عمر پیش مادرش بمونه.

شما همسر نمیخوای که برده میخوای همش بگه چشم همه مادرها مادر خوبی نیستن  

۱۷واقعا من موندم‌ تازه به موج جدید این بچه‌نه‌نه‌ شده کلا زندگیم برگشته به اوایل ازدواجم همون مشکلات ...

اوووو ماشاءالله 

زندگیتون پایدار

عزیزم پدر منم بعد از سی و اندی سال به قدری وابسته ی مادرش بود که حاضر بود هممون قربانی بشیم ولی مادرش خم به ابروش نیاد وقتی هم فوت شد عین بچه ها شده بود پدرم و از همه بیشتر سوگواری کرد و الانم همیشه حرف مادرش توی خونمونه

کلا مردا وابستگیه عجیبی دارن به مادرشون البته بعضیا فقط

غصه نخور.زندگیتم تلخ نکن

وقتی میدونی انقدر حساسه روی مادرش شما هم واکنش نشون نده 

خدا رو هزار مرتبه شکر که همسر من کمترین شباهتی به شما نداره . مخصوصا که مادرهمسرمم چنان از عشق پدرشو ...

وای وای درد من همینه شوهر بی خاصیتش باعث شده آویزون بچه هاش بشه 

بی دست و پا که تنها هیجایی نمیتونه بره گناه من چیه؟

من برا مادر خودم چیکار کردم مگه؟

والا خدمتی که به نه نه ی این کردم‌ برا مادرم نکردم

نمک نشناس بی چشم و روان 

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج