2777
2789

سلام عزیزانم ۲۱سالم

دوست و رفیق هایی داشتم اما متاسفانه نشدع دوستی‌مون ادامه پیداکنه

نامزدم همش میگ دوست و رفیق چرا نداری؟

چی بگم؟ خجالت میکشم

نامزدم اصلا رفیق باز نیست و دوتا رفیق صمیمی داره

منم یکی دوتا رفیق دارم اما صمیمی نیستیم و درحد لایک کردن و ریپلای تو اینستا هست

چی بگم؟ خیلی خجالت میکشم بگم کسیو ندارم قبلا سرسری از سوالش رد میشدم اما جدیدن خیلی میپرسه چرا با رفیقات وقت نمی‌گذرونی؟ اینم بگم ک شاغل هستم و بیکار   علاف نیستم

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو دوستای صمیمیم رفتن شهرای دیگه

دوس ندارم دروغ بگم

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

خب بگو شاغلم دیگه وقت ندارم با کسی برم بیرون بیشتر دوس دارم با خودت برم یا تنهایی

بهش میگم وقتم رو دلم میخواد با تو بگذرونم

اونم میگه منم مرد هستم و سرم شلوغ تره هم سرکار میرم هم پیش دوستم میرم و برای زنم هم وقت میذارم

از خجالت اب میشم بخدا💔😭اگر خانواده سختگیری نداشتم دوستی هام ادامه پیدا میکرد  و الان شرمنده نبودم😭💔

بگو هم‌وقت ندارم هم دلم نمیخاد با هرکسی وقت بگذرونم

بهش میگم وقتم رو دلم میخواد با تو بگذرونم

اونم میگه منم مرد هستم و سرم شلوغ تره هم سرکار میرم هم پیش دوستم میرم و برای زنم هم وقت میذارم بخدا از خجالت اب میشم😭😭

بهش میگم وقتم رو دلم میخواد با تو بگذرونماونم میگه منم مرد هستم و سرم شلوغ تره هم سرکار میرم هم پیش ...

بیخیال بابا شرمنده چی ، منم ۲۰ سالمه هیچ دوستی ندارم اینقدر راحتم اصلا خجالت هم نداره 

از رقیق بازی خوشم نمیاد بیشتر دوست دارم با خانواده خودم که مورد اعتماد هستند وقت بگذرونم همین

بهش میگم وقتم رو دلم میخواد با تو بگذرونم و خودشم می‌فهمه همش با خانواده وقت میگذرونم

اونم میگه منم مرد هستم و سرم شلوغ تره هم سرکار میرم هم پیش دوستم میرم و برای زنم هم وقت میذارم

بیخیال بابا شرمنده چی ، منم ۲۰ سالمه هیچ دوستی ندارم اینقدر راحتم اصلا خجالت هم نداره

منم هیچوقت برام مهم نبود و تازه میگفتم بهتر راحترم

اما از سوال های این ک مرتب ازم میپرسه خیلی شرمنده میشم💔

بگو هیچ وقت اهل رفیق بازی نبودم کلا آدمی بودم که دوستی ادامه دار رو دوست نداشتم بگو کلا سیستم خانوادمون اینطوری بوده ...خانوادم به خاطر دوستی های ناباب همیشه منو از دوست و رفیق منع میکردن چون میترسیدن که یک آدم ناباب سر راهم بیفته برای همین همیشه جلو گیری کردن منم دیگه به این سیستم عادت کردم

بهش میگم وقتم رو دلم میخواد با تو بگذرونماونم میگه منم مرد هستم و سرم شلوغ تره هم سرکار میرم هم پیش ...

شاید هی بهشگیر میدی باهام وقت بگذرون اونم میگه یکم از وقتت با دوستات بگذرون؟ خجالت داره مگه دوست نداری. همینا که بچه ها گفتن بگو. گاهی با یکی اقوامی کسی به خرید ساده بیرون برو. اینجا بیا خلاصه یه تایمی رو خودت پر کن. کلاس برو 

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️