2777
2789
عنوان

حالم بده چه سوره ای بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 40 پست
من باردارم از پانیک خفه میشم هرشب حالم افتضاح میشه بخونم خوب میشم

عزیز دلم پانیک از استرس زیاده یا شب نخوابی 

منم یه دوره خیلی استرس و ناراحتی داشتم دقت کردم دیدم اگر بی‌خوابی بکشم پانیک میشم تو همون دوره سرخوردگی خیلی شدید و کرونا دوبار گرفتم در اثر استامینفون زیاد و زیر سرم که استامینفون تزریقی میزدنم در جا پانیک و لرزش میومد سراغم چون بی‌خوابی هم میکشیدم 

طی تحقیقی و تجربه ای که کردم پانیک در اثر استرس و فشار روحی زیاد و مصرف استامینفون زیاد و بی‌خوابی زیاد خصوصا بی‌خوابی شبانه در این سه صورت به من وارد می‌شد 

بعد استرسم ار بین رفت خداروشکر دیگه پانیک شدید نشدم 

اما درراثر بی‌خوابی و مصرف زیاد استامینفون هنور خیلی خیلی خفیف حسش میکنم سریع همسرمو میگم آب قند برام درست کنه دراز میکشم پامو میدم روی مبل اگه حالم خوب نشد میخوابم تو تخت و چند بالشت میزارم زیر سرم بخ طوری که سر و سینه بالا باشه سریع رفع میشه اما دراون لحظه سکوت در خونه برقرار و نفس عمیق چندین بار میکشم تا رفع بشه آروم حمد هم یبار میخونم به نیت بهتر شدن حالم و سریع رفع میشه 

اما من باردار نشدم و ترس همین رو دارم که موقع درد زایمان پانیک بشم چون ادم استرسی هستم ذاتا تمام بدنم لرزمیفته و سر میشه اگه شدید باشه  واسه همین میترسم 

شما پنیک رو قبل بارداری هم داشتی ؟

ان شالله اون اصل کاری همه غماتو از دلت برداره

ممنون عزیزم انشالله ♥️

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم پانیک از استرس زیاده یا شب نخوابی منم یه دوره خیلی استرس و ناراحتی داشتم دقت کردم دیدم اگر ...

مرسی دوستم ک تجربت رو به اشتراک گذاشتی ... امیدوارم دیگه هیچ وقت دچارش نشیم دلت بی غم مهربونم❤️🥹

توی قران هست؟

نه عزیزم توی مفاتیح هست 

یه دعانامه های کوچولویی هستن که موقع روضه یا شب قدر می‌بریم با خودمون اونها هم  معمولا دارن زیارت عاشورا حدیث کسا دعای توسل و چند دعای دیگه هم دارن 

میتونی هم سرچ کنی فایل صوتی حدیث کسا از علی فانی خیلی زیبا و دلنشین میخونه