2777
2789
عنوان

حالم بده چه سوره ای بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 40 پست
اولا خرما بخور غم رو از بین میبره.بعدم باامام زمانت حرف بزن اون حاضره صداش کنی حتما میاد پیشت به درد ...

کی گفته؟

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
اولا خرما بخور غم رو از بین میبره.بعدم باامام زمانت حرف بزن اون حاضره صداش کنی حتما میاد پیشت به درد ...

همش با خودم میگم چقدر بی کسم

همه دردامو میریزم تو خودم

هیچکسو ندارم باهاش درد و دل کنم حرف بزنم

الله❤️بگو میان آن همه سیگار نخی هم به یاد من سوخت؟ من تمام سیگارهایم را به یاد تو روشن کردم… نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیو

خرما غمو میبره ؟ اولین باره میشنوم

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
من باردارم از پانیک خفه میشم هرشب حالم افتضاح میشه بخونم خوب میشم

عزیزم یه دور بخون معنیش هم بخون که درکش کنی آخرش رو بخون به سوالت میرسی 

من چله حدیث کسا گرفتم 

میتونی صوتی هم دانلو کنی از علی فانی خیلی قشنگه 

همش با خودم میگم چقدر بی کسمهمه دردامو میریزم تو خودمهیچکسو ندارم باهاش درد و دل کنم حرف بزنم

دقیقا مث من.منم هیچکیو ندارم ولی اون امام حی و حاضره.حدیثه که میگه شیعیان ما هرجا منو صدا کنن من حاضر میشم 

همش با خودم میگم چقدر بی کسمهمه دردامو میریزم تو خودمهیچکسو ندارم باهاش درد و دل کنم حرف بزنم

تا وقتی خداوند و ولی خدا هستن، بی کسی معنی نداره

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

خوب عزیزم، جواب ندادنشون که البته به صورت موقت هست حتما دلیل داره

شاید موانعی جلوی استجابت رو گرفته

شاید اجابت نزدیک باشه و ما کم صبر هستیم

شاید قرار بهترش تو زندگی مون رقم بخوره

شاید صلاح ما اصلا نباشه و اون دعا بلایی رو از ما دور کرده

ما متوجه نیستیم

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
اها.. منم تو حدیثا شنیدم خرما غم و اندوه رو ازبین میبره.برای همین تو مجالس عزاداری خرما میدن

چه جالب برم خرما بگیرم که دریای غمم 🥲

تا وقتی خداوند و ولی خدا هستن، بی کسی معنی نداره

شب و روز به خدا ااتماس میکنم میگم یا این غم رو بردار یا کمکم کن

۷ ماهه منتظرم به خدا هر شب میگم صحبت میکنم

ولی فکر میکنم خدا دیگه دوستم نداره

الله❤️بگو میان آن همه سیگار نخی هم به یاد من سوخت؟ من تمام سیگارهایم را به یاد تو روشن کردم… نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم