2777
2789
عنوان

چرا بچه دار میشید⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 3992 بازدید | 285 پست

میل به تولید مثل در ذات تمام جانداران هست

مثل میل به رابطه جنسی

مثل میل به عشق و دوست داشته شدن

مثل میل به کمال و بهتر زندگی کردن

مثل میل به غذا و خواب

مثل میل به سایر نیازهای ذاتی

خب دلیل تولید مثل این هست.

حالا بعضی شرایط گاهی پیش میاد و برخی این امیال رو سرکوب می‌کنند. 

مثل کسی که اضافه وزن داره و تصمیم میگیره جلو غذاخوردن رو در خودش بگیره

یا مثل کسی که نیاز جنسی داره اما بخاطر شرایط مالی تصمیم میگیره ازدواج نکنه

اما خیلی ها هم نمیتونن جلو غریزه ی طبیعی خودشون مقاومت کنند.

پس با وجود چاقی باز هم به خوردن ادامه میده.

با وجود نداشتن شغل و درآمد باز هم ازدواج می‌کنه.

بهرحال انسانها همه نمی تونن بر ذات و غریزه چیره بشن. چون با هم متفاوت هستند. و این تفاوت هم کاملا قابل احترام هست.

پس اگه خوشت میاد واژه بی خاصیت به کار نبر. به جاش میتونی بگی ما از زوایای دید مختلفی نگاه می کنیم.

عزیزم من به اون خانم گفتم شما بی خاصیت نیستییییی 

خب برو پست منو بخون تا متوجه بشی 

اون خانم و بقیه متوجه شدن منظورمو حالا شما اومدی یقه منو گرفتی 

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا خیلیا رو دیدم با گریه بچه بزرگ کردن و بچه نوزاد و میزنن و ...فقط چون بشون القا و گاها اجبار م ...

بله کاملا حرف شما درسته

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

چون تو فطرت همه موجودات جهان هست از سگو گربه و پرنده بگیر تا انسان همه دوست دارند موجودی خلق کنن فلسفه آفرینش همینه از خلقت حضرت آدم تا جنگهای قبیله ای و جنگهای جهانی که همش قحطی و گرسنگی بوده انسان ذاتا میل به بقا و ادامه نسل داشته هیچکس نمیتونه این میل ذاتی رو سرکوب کننچه

دقیقا من خودم دارم تو فشارو استرس له میشم تا وقتی هم ک کاملا ثروتمند و غنی و خارج از ایران نباشم هیچ ...

من مادرم همیشه بهم میگه من نمیخواستمت. تو بچگی کتکت هم زدم ..دستتم شکستم ....میگه انقد زدم تو سره خواهرت که الان چشماش قرینه نیست ...

هیلاکم و کو شاریکی بی حاکم 

مگه جنگ و قحطی و بیماری الان بوجود اومده از زمانی که بشر اومد روی زمین همین بودهخدا انسان رو خلیفه خ ...

سخته واقعا شرایط لطفا قبول کنید اینو دیگ من نمیگم 

پدرم 20 ساله داره کار میکنه اون زمان کجا و الان کجا؟ 

مامانم میگفت با پول تو جیبی می‌رفتیم طلا میخریدیم ی جفت گوشواره تازه پولدارم نبودن 

بعد الان ی کارمند باید کل حقوق رو بده ی جفت گوشواره بخره 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
من مادرم همیشه بهم میگه من نمیخواستمت. تو بچگی کتکت هم زدم ..دستتم شکستم ....میگه انقد زدم تو سره خو ...

چقدر ناراحت کننده عزیزم 

مامانت بره پیش مشاور این رفتارا طبیعی نیس

هرچند کتک خوردن تا حدی طبیعیه ولی ن در این حد دیگ

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏

برا خودخواهی،رفع خلاهای روحی،عدم آگاهی از خلاهای روحی ،عدم خودشناسی و...

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم فستیوال انار در هلبجە کوردستان عراق ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

بنظرم اینکه ببینم بجم همجین حایی زندکی میکنی خیلی عذابم میدهوکرنه منم بچه دوستدارم

عزیزم انسان کمال گراست و مرحله کمال بعد ازدواج و تامین نیاز جنسی و عاطفی برای حفظ رابطه زاد و ولدمیشه 

چشم و هم چشم پیری بهشون برسن اینارم اضافه کن

همەش ی ریشە دارە حتی نمیدونیم باید خودشناسی کنیم حتی خلاهامونو نمیدونیم. ..

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم فستیوال انار در هلبجە کوردستان عراق ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام