2777
2789
عنوان

چرا بچه دار میشید⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 4812 بازدید | 341 پست
چه استدلالی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😒😒😒

بله دیگه😂😂😂البته خب من همین یکی هم که تو شکمم هست رو بتونم سالم بیارم بسمه دیگه 

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ نکته خوبی اشاره کردی... چند روز پیش دیدم اینجا یکی تاپیک زده بود بچه 9 ماهرو مامان باباش کرده بودن ...

بله خودمم دیدم متاسفانه دختر بود ...و الان همون دختر نه پیش پدرش میره ن مادرش ...هر روز خونه یکی ...نمیشه ک 

هیلاکم و کو شاریکی بی حاکم 

من کاری به حتی یه سال پیش ندارم ولی کسی که الان در ایران زندگی میکنه و میبینه کشور به معنای واقعی کلمه رو هواست به نظرم خودخواهیه بچه اوردنش تو سال 404 چون حتی دیگه ابم نیست

من خودم یه بچه دارم و میگم بچه دار شدن توی ایران اشتباهه اصلا ازدواج توی ایران اشتباهه چه برسه به بچ ...

چه ناراحت شدم واقعا حرفت خیلی حق بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

من کاری به حتی یه سال پیش ندارم ولی کسی که الان در ایران زندگی میکنه و میبینه کشور به معنای واقعی کل ...

اکثر کسایی هم ک بچه آوردن وضع مالی خفنی هم نداشتن 

از جمله والدین خودمون

و منطقشونم اینه بچه خودش گلیمشو از اب میکشه بیرون :/

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
کلمه بی خاصیت دقیقا توهین به ماهایی هستش که نظرمون با شما همسو نیست لطفا موقع مشارکت تو بحثی حواسمون ...

دقیقا👍👏 یعنی هر کی بچه نمیاره بی خاصیت؟😐 اونی هم که بچه نمیاره داره راه خودش میره و حتما یه رسالت دیگه ای داره ولی نمیدونم واژه بی خاصیت از کجاش در آورد؟ یعنی تیکه انداخت به ما؟

شما مسئول زندگی بقیه نیستی ، اینو دارم بدون هیچ گارد و ناراحتی میگم‌، ذهن آدم خیلی چیزا ازش میگذره و ...

عزیزم الان ما دهه شصتیا چند درصدمون خوشبختیم با اون جمعیت حال بهم زن

اکثر کسایی هم ک بچه آوردن وضع مالی خفنی هم نداشتن از جمله والدین خودمونو منطقشونم اینه بچه خودش گلیم ...

اره ارواح عممون تا خودمون گلیم رو از آب بکشیم .فرسوده شدیم .ن کمر داریم ن دست ن اعصاب ن روان 

هیلاکم و کو شاریکی بی حاکم 

مگه جنگ و قحطی و بیماری الان بوجود اومده از زمانی که بشر اومد روی زمین همین بوده

خدا انسان رو خلیفه خودش روی زمین قرار داده

و بقای نسل در راستای همین امر هست

البته نسل پاک و تربیت شده

اینم که مد شده ..بچه نیاریم شرایط خوب نیست .. 

بیشتر به خاطر عدم مسولیت پذیری جوونهاست 

دلشون میخواد راحت و آزاد برا خودشون زندگی کنن

نه تن به ازدواج میدن

نه بچه داری

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

میدونه از آدمایی مثل نو خوشم میاد آینده نگر.پر بار .آدمی نیستی که اطرافت برات مهم نباشد فقط خودت رو ...

پس اگه خوشت میاد واژه بی خاصیت به کار نبر. به جاش میتونی بگی ما از زوایای دید مختلفی نگاه می کنیم.

دقیقا👍👏 یعنی هر کی بچه نمیاره بی خاصیت؟😐 اونی هم که بچه نمیاره داره راه خودش میره و حتما یه رسالت ...

عزیزم من برای این خانم هم منظورمو توضح دادم 

نمیفهمم واقعا چرا بچه نیوردن رو بی خاصیت بودن میبینید و هرجا اسم بی خاصیت میاد به خودتون میگیرید؟مگه هر انسان خودش آدم نیست که اگه بچه نیاره بی خاصیت باشه؟

منظورم من به کسایی که وقتی این بحث ها میاد وسط میگن تمومش کنید ادامه ندین هر کس راه خودشو بره چیکار هم دارین.و....و آدم بی تفاوت نسبت به وضعیت

وگرنه شماها بی تفاوت نیستین اصلا که 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

اونایی که فکر میکنن قراره با بچه آوردن موجودی رو بدبخت کنن واقعا تصمیم درستی دارید میگیرید احسنت به ...

اتفاقا خیلیا رو دیدم با گریه بچه بزرگ کردن و بچه نوزاد و میزنن و ...فقط چون بشون القا و گاها اجبار میشه بچه میارن.پس با ما از سلامت روام حرف نزن ک خودتو مسخره کردی

اره ارواح عممون تا خودمون گلیم رو از آب بکشیم .فرسوده شدیم .ن کمر داریم ن دست ن اعصاب ن روان

دقیقا من خودم دارم تو فشارو استرس له میشم 

تا وقتی هم ک کاملا ثروتمند و غنی و خارج از ایران نباشم 

هیچوقت بچه نمیارم تا صرفا خودم لذت مادر شدن رو تجربه کنم یا ب اصطلاااح ثمره داشته باشم... 

ب چ قیمت اخه... 

خود پولدارا یا اصلا بچه ندارن یا اگ دارن 1 دونه فوقش دوتا خیلیم کمه این 

بعد حالا خانواده متوسط و رو ب پایین طرف 3 تا بچه داره اخه چرا 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏