2777
2789
عنوان

چرا بچه دار میشید⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 4793 بازدید | 341 پست
شما دیدگاهت نمیتونی تحمیل کنی. از نظر ما آوردنش خودخواهی به خصوص کسایی که از نظر مالی هم ضعیف و متوس ...

تو فقط و فقط میتونی برای زندگی خودت تصمیم بگیری 

اتفاقا شما قطعا باید قبل فرزنداوری با این دیدگاه مایوس کننده ای که داری چندین جلسه تراپی داشته باشی 

شما فقط برای یه نفر تصمیم نمیگیری شما داری برای یه نسل تعیین تکلیف میکنی و مطمئن باش اگر کسی با حرف شما از فرزنداوری مایوس بشه در پیشگاه خدا اون دنیا قطعا باید پاسخگو باشی ...

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایران بهشته عزیزم نزن این حرفووو عههه نی نی سایتیا ناراحت شدن... بهشون برخورد بنظرم برو از اونا راهن ...

به خدا از بس گفتن آب نیست هر وقت میرم حموم و دستشویی عذاب وجدان دارم که نکنه آب تموم کنم نکنه دارم زیاد مصرف می کنم اصلا چرا باید مصرف کنم😂😐💛

به خدا از بس گفتن آب نیست هر وقت میرم حموم و دستشویی عذاب وجدان دارم که نکنه آب تموم کنم نکنه دارم ز ...

وای منم ابو نگاه میکنم 

هی ی چیزی تو سرم میگ خاک توسرت

قدر بدون ابو ببین چ داره میاد ی سریا اینم ندارن😐😂

بعد تو باز کردی اب داره میره حیف نیس 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
تو فقط و فقط میتونی برای زندگی خودت تصمیم بگیری اتفاقا شما قطعا باید قبل فرزنداوری با این دیدگاه مای ...

شما نمیخواد به فکر اون دنیای من باشی از این دنیا که خیری ندیدم با اون دنیا کاری ندارم.

نترس کسی با حرف من نظرش تغییر نمیکنه.

حرفت خیلی بد بود الان موقع اذانه و منم دلم نمیخواد حرف بدی بزنم اما حق قضاوت منو نداری به هیچ وجه ! امیدوارم حداقل اینو متوجه شده باشی.

دوست ندارم نسل خودمو ادامه بدم مشکلیه؟ میخوام رحم بی صاحاب مونده مو در بیارم پرت کنم بیرون به شما چه ربطی داره؟!

وای منم ابو نگاه میکنم هی ی چیزی تو سرم میگ خاک توسرتقدر بدون ابو ببین چ داره میاد ی سریا اینم ندارن ...

مامانم بچه بودم بهم یاد داد از شستن خودت تموم شد دیوار و زمین حموم هم تمیز کن هر وقت میرم حموم خودمو میشورم میگم چرا این همه باید خودت بشوری بری حموم آب مصرف کنی سر بخش تمیزکردن حموم هم عذاب وجدان دارم😐😂

مامانم بچه بودم بهم یاد داد از شستن خودت تموم شد دیوار و زمین حموم هم تمیز کن هر وقت میرم حموم خودمو ...

ابم نمیتونیم با خیال راحت استفاده کنیم 😭😂🚶🏻‍♀️

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
ادامه نمیدم اینطوری بهتره ولی حق قضاوت من یا بقیه رو نداری.

کسی شمارو قضاوت نکرد منم گفتم فقط برای خودت نسخه بپیچ هیچکدوممون حق مایوس کردن ادمارو از بچه اوردن نداریم 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

ابم نمیتونیم با خیال راحت استفاده کنیم 😭😂🚶🏻‍♀️

اخیرا همه اش میگن سد کرج خالی شده آب نیست ولی من از بچگیم (به عنوان یه دهه هشتادی یادمه ) حتی وقتی عمو پورنگ نگاه میکردم یادمه یه قسمتش یه حاج آقایی آورده بودن که میگفت آب کم مصرف کنید از بچگی چپوندن تو مغز مون من حتی موقع ظرف شستن هم عذاب وجدان دارم مثلا یه ظرف میخوام بذارم تو آب چکان شیر آب میبندم که آب هدر نره دوباره باز میکنم😐💛 اونوقت یه دوستی داشتم تو سرکار از منم چند ماه کوچیک تر بود که یه بچه چند ماهه هم داشت اون وقت الکی آب باز میذاشت مثلا میخواست یه لیوان آب بشوره آب باز میکرد با آب کاری نداشت همین طوری باز بود بعد داشت اون لیوان با سینک ور میرفت باهاش منم بهش هر چی میگفتم گوش نمیداد! حتی بهش میگفتم مثلا بچه های آینده به آب نیاز دارن یه بار دیگه هم که بهش گفتم اون کارفرما ها تو دلشون داشتن به من می خندیدن بعد هم گفتن تو نگران آب نباش پولش خودمون میدیم انگار من واسه پولش میگم😐

کسی شمارو قضاوت نکرد منم گفتم فقط برای خودت نسخه بپیچ هیچکدوممون حق مایوس کردن ادمارو از بچه اوردن ن ...

باشه تو بیار هر کی هر چقد خواست بیاره فقط بحث سلامتی خودش و به سر انجام رسوندن اون بچه و اعصابش و اینا هم با خودش. پس چرا یه سری ها آوردن و ناراحتن از آوردنش؟ مامان من منو آورده بچه ناخواسته هم نبودم بعد چهار سال زندگی منو آوردن الان ازم ناراحته همش میگی هیچی نمیفهمی..

خب اگه من نفهمم دلم نمیخواد یه بچه نفهم مثل خودم داشته باشم تو چرا منو ریپلای میکنی؟ چیکار داری با من؟ چطوری جرئت میکنی راجب اون دنیای من و خدا نظر بدی؟ اگه قراره کسی از کسی شاکی باشه این منم که از خدا شاکیم به خاطر این ناعدالتی ها!

چرا منو قضاوت کردی و بهم استرس وارد کردی الان هم مریضی بی صاحاب مونده پریود دارم عصبیم و حوصله ندارم و به طور کلی کینه ای هم هستم هیچ وقت نمی بخشمت حرفات هم یادم نمیره.

من کسی رو از بچه دار شدن مایوس نکردم دیگه هم ریپلی نکن.

من دهه هفتادیم ، خوشبختی کجا بود .ولی دارم میگم با این وضع زندگی بشینیم غصه بقیه هم بخوریم؟؟؟همینایی ...

من خودم وقتی میرم تو طبیعت هیچییی نمیریزم .ولی متاسفانه پر از پوشک کثیف بچست.منم هی لعنت میفرستم بهشون

باشه تو بیار هر کی هر چقد خواست بیاره فقط بحث سلامتی خودش و به سر انجام رسوندن اون بچه و اعصابش و ای ...

برو بابا 

بجای اینکه زندگی رو درست کنی نشستی از دیگران توجه میخری 

بفرما برو تکون بده خودتو 

یارو توی غزه ۵ کیلومتر راه میره برای یه لقمه غذا انقد از خدا شاکی نیست که تو هستی 

ماایرانیا خوشی زیادی زده زیر دلمون خدارویادمون رفته

تورو مامانت دنیا نیاورده 

مامانت وسیله ای بوده برای اینکه تو به دنیا بیای 

بااین مامان نه یه مامان دیگه توباید میومدی 

تورو خدا به این دنیا اورده به خودت ثابت کنی عیارت چقده

یه سری مبانی رو توی خودت تقویت کنی اینجوری ایه یاس نمیشی 

والسلام باشه دیگه ریپلای نمیکنم ولی دوست داشتی میتونم باهات حرف بزنم اروم شی