2777
2789
عنوان

چرا بچه دار میشید⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 121 پست
تحمیل کردنی نبود منطقی و فکر کردنی بودمن هرچی بگم شما به یه چیز بی ربط وصلش میکنیمثل شما نبینه و اذی ...

میدونه از آدمایی مثل نو خوشم میاد 

آینده نگر.پر بار .آدمی نیستی که اطرافت برات مهم نباشد فقط خودت رو ببینی لذت زود گذر خودت رو ببینی مثل اینکه بگی من حس مادری رو میخوام و دیگه به بقیش فکر نمیکنم.نه اینطور نیستی 

میدونی چقدر قشنگه که بی تفاوت نیستی به ادمای دیگه 

با اینکه هم عقیده نیستیم ولی اینارو واقعا جدی دارم میگم چپن از ادمای بی خاصیت و بی اهمیت خوشم نمیاد 

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم ❤️ منم از صحبت با شما لذت بردم عزیزم🥰اتفاقا قبلاً باهاتون صحبت کرده بودم راجع به موضوع ...

شما هم همینطور.اگه یه طرف بحث رو به توهین و بیراهه بکشه هیچوقت نمیشه با هم تبادل نظر کنیم 

همچنین شما💋

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

میدونه از آدمایی مثل نو خوشم میاد آینده نگر.پر بار .آدمی نیستی که اطرافت برات مهم نباشد فقط خودت رو ...

من اصلا با بچه مشکلی ندارم خودم عاشق بچم ولی شاید تحمل اینکه بچم جلو چشمم نابود بشه رو ندارم برای همین نظر من و منظور و هدف من از حرفام اینه تو این شرایط وقت مناسبی برای بچه دار شدن نیست نظرمم به هیچکس تحمیل نمیکنم من برای خودم اینطور صلاح میدونم تا وقتی از همه چیز مطمئن نشدم بچه دار نشم

همین اقوام ک گفتم بچشون تازه به دنیا اومده بود زمان جنگ از اقوام همسرمه من جونم برای اون بچه در میاد مثلا در هفته یبار نبینمش واقعا دلم تنگ میشه و اشک میریزم اینقدر عاشق بچم

ولی از طرفی بخاطر حس خودم واقعا نمیتونم بدبختش کنم ک فردا روزی بزرگ شد تو روم واسته و بگه چرا وقتی دیدی اینجوری بود منو ب دنیا اوردی به وقتش قد و نیم قد میارم

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴

این توقف زندگی نیست که نخوایم یه آدم دیگه هم با این بدبختی که خودم توش هستم سروکله بزنه

دورانی بود که ماشین ظرفشویی و لباس شویی و آب لوله کشی و بخاری و کولر و... وجود نداشت. 

دورانی بود که خیلی از مردم خونه مستقل نداشتن و هر چند خانواده تو یه خونه زندگی میکردن

دورانی بود که برده ها تمام روز کار طاقت فرسا میکردن بدون هیچ حقوقی 

دورانی بود که جنگ‌های وحشتناکی شکل گرفت و میلیون ها نفر بی‌گناه قلع و قمع شدن 

اون دوران گذشته 

این دوران بدتر نیست که حتی اگه بود بازهم می‌گذره 

زندگی هیچوقت متوقف نمیشه

بدبختی باعث توقف زندگی نباید بشه ، بلکه باید انگیزه تغییر آینده بشه :)

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

من اصلا با بچه مشکلی ندارم خودم عاشق بچم ولی شاید تحمل اینکه بچم جلو چشمم نابود بشه رو ندارم برای هم ...

آره کاملا متوجه هستم چی میگی واقعا تفکرت واقعا  بد نیست هرچی کس یه برنامه ای داره یه سری ملاک ها داره 

میدونی منظورم از بی خاصیت چی بود؟منظورم آدمیه که وقتی این بحث ها پیش میاد میگه اه بس کنید ادامه ندین چرا بحث میکنید چیکار به هم دارین و..... خب تبادل نظر انجام نشه مگه میشه اصلا 

من بچه نیوردن یا...رو مثل به سری ها بی خاصیت بودن نمیدونم اصلااااا.بی تفاوت بودن به بقیه رو بی خاصیت بودن میدونم.

از دستم بابت این حرفا ناراحت شدین خواستم بازش کنم سوتفاهم نشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

من همیشه فک میکنم ک مثلا ۳۰سال پیش ممکن زنی حامله شده باشه و اون بچه رو سقط کرده دقیقا بچه ای ک قرار بوده تو اینده یه فرد مهمی بشه و کلی از مشکلات حل کنه و زندگی واسه بقیه ادما راحتر کنه اما اون مادر دنیارو از وجود اون ادم محروم کرده همیشه فک میکنم از بین این جنین هایی ک سقط میشن چندتاشون قرار بوده در اینده کار بزرگی انجام بدن و دنیارو جای بهتری بکنن..

ممکن بچه ای ک شما فک میکنی نباید بدنیا بیاد اتفاقا وجودش واسه دنیا لازم و ضروری باشه..

عزیزم چیزی در حقیقت به نام کمبود وجود نداره😅🤣....این حکومت ها و خصوصا سیستم ماتریکس میخواد تفکر کم ...

تصفیه 🙂

یعنی از صافی گذشته 

تسویه‌ برای حساب و کتاب به کار میره 

یعنی برابری سازی

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

آره کاملا متوجه هستم چی میگی واقعا تفکرت واقعا بد نیست هرچی کس یه برنامه ای داره یه سری ملاک ها دار ...

نه عزیزم 

مشکلی نداره من فکر کردم منظورتون من بودم اشتباه برداشت کردم و ممنونم بابت توضیحت

بالاخره دنیا همینه بابت تفاوتش زیباست اگه همه عین هم بودیم که سنگ رو سنگ بند نمیشد

هرکسی یه سبک زندگی و تفکری داره

منم اگه با شما وارد مشارکت شدم بخاطر کماله احترام و ادبی بود که از اول تاپیک ازتون دیدم و ادامش دادیم شاید جفتمون قانع نشدیم ولی تجربه ای بزرگ نصیبمون شد که دونفر آدم با طرز تفکرای به شدت متفاوت چقدر قشنگ میتونن بحث کنن بدون بی احترامی خیلی خوشحالم از هم صحبتی باهات ازاینکه گارد نگرفتی و تا آخرش با جون و دل توضیح دادی به چه دلیل منطقت این بوده میتونستی مثل خیلیا گارد بگیری و فحشای کنی ولی نکردی این برام خیلی با ارزش تره تا موضوع بحثمون😘🩷🌸

تصفیه 🙂یعنی از صافی گذشته تسویه‌ برای حساب و کتاب به کار میره یعنی برابری سازی

وااااای اشتباه تایپی بود😅🤦🏻‍♀️

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

نه عزیزم مشکلی نداره من فکر کردم منظورتون من بودم اشتباه برداشت کردم و ممنونم بابت توضیحتبالاخره دنی ...

دقیافه منم متوجه شدم که شما آدمی هستی کاملا منطقی و دنبال گفتن منطقت هستی نه توهین وگرنه بحث رو ادامه نمیدادم 

میدونی چرا از آدمایی مول تو خوشم میاد؟چون اونایی که با  نظر شما مخالفن مثل من بیشتریاشون به حای اینکه منطق خودشون رو بگن به منطقی و طرز تفکر شما توهین میکنن😐خب اگه قرار بوده همه مثل هم فکر کنن قدرت فکر اختیار بی معنی میشد 

و شماها شجاعت دارین که با این حال که ممکنه توهین بشنوید ولی نظرتون رو بازگو میکنید و دقت کردم اکثرا هم دلایلتون کامله 

خیلی خوشحال شدم از هم صحبتی باهات عزیزم امیدوارم شاد و سلامت باشی❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

دقیافه منم متوجه شدم که شما آدمی هستی کاملا منطقی و دنبال گفتن منطقت هستی نه توهین وگرنه بحث رو ادام ...

همچنین عزیزم و امیدوارم تو دلیتونو صحیح و سلامت بغل بگیرین و خوشنام باشه فداتشم شب و روز خوبی داشته باشی بوس بهت😘

فدا سرت پیش میاد ♥️🤦

قربونت🩷

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین