2777
2789
عنوان

چرا بچه دار میشید⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 4779 بازدید | 340 پست
حرف دلم زدیمن اون ۱۲روز میگفنم خدایااااا شکرت من بجه ندارنتهش میخان بمیرم بدبخت شم هرجی شم اواره شم ...

خدا شاهده من با خانواده همسرم رفتم شهرستانشون

مامانم اینا بخاطر شغل بابام مونده بودن تهران صبح و شب با گریه زنگ میزدم پاشید برید شهرستانه خودمون یا بیاید اینجا از بس زنگ زدم و گریه کردم دیگه اومدن یه سر به ما زدن و بعدش رفتن شهرستان داشتم دق میکردم بعد اون وسط فکر کن حامله بودم یا بچه داشتم قشنگ سکته میکردم

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نازی اینطوری نیستمن شرایطم خوب بود ولی الان دارم مسکلات رو میبینمنمیخام بجم هم بچشه این همه استرس و ...

منم مشکلات دارم اما اگه بهم حق انتخاب میدادن به این دنیا میومدم 

شاید بچه منم همینجوری باشه 

مگه قراره فقط خوشی باشه

این دنیا رو تجربه نکنیم به اون دنیایی هم می‌رسیم؟

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

یعنی تنهایی نمیشه زندگی کردمن دوستدارم روخ پرنسس عزیزم فعلا تو اسمون باشه نه اینجا

کاملاً درسته. حق داری. دیدگاه شما اینه که بهتره اصلاً رنجی آغاز نشه و این یک موضع اخلاقی محترمانه‌ است.

اما همونطور که شما حق داری از ترس سختی‌ها، مسیر بچه‌دار شدن رو انتخاب نکنی، اونهایی که تصمیم به آوردن فرزند می‌گیرن هم دارن بر اساس اولویت‌های خودشون عمل می‌کنن؛ اولویت‌هایی مثل عشق، حس کامل شدن، یا اعتقاد به توانایی ساختن آینده.

انتخاب زندگی هر کس به خودش بستگی داره. کسی که بچه میاره، داره به عشق و امید خودش بها میده؛ کسی که نمیاره، داره به محافظت از اون روح در برابر رنج‌های احتمالی بها میده. هر دو دیدگاه قابل احترام هستن و نباید به هیچ کدوم خرده گرفت.

آره بچه نباید در حسرت بزرگ بشه و باید شاد باشه

حسرت از فقر فرهنگی میاد

وگرنه هیچ انسانی نیست که تمام خواسته های مالیش برآورده بشه 

هیچ لزومی هم نداره 

مادرهای ما نمیدونن نیاز با خواسته فرق داره

خودشون رو شرحه شرحه کردن برای خواسته های اونم کاذب خیال میکنن بهترین مادرن 

شعور

فرهنگ

آموزش و آگاهی 

تسلط به اصول تربیتی

اینا مهمه

ایناست که حسرت میسازه

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

اره درست میگی واقعا دوران سختی بود ولی همه جا جنگ و خونریزی و.... هیت یعنی باید نسل بشر منقرض بشه؟ام ...

به نظر شما بچه ها تو جنگ چه لذتی میبرن جز استرس؟؟؟

مثل اینکه بگی بچه های غزه لذت هم میبرن یا وقتی بی آبی و قحطی هست باز بچه ها لذت خودشونو دارن🤦

اره درست میگی واقعا دوران سختی بود ولی همه جا جنگ و خونریزی و.... هیت یعنی باید نسل بشر منقرض بشه؟ام ...

آدم وقتی از شرایط اقتصاد و جامعه مطلع هست بهتره تا زمانی که اوضاع بر وقف مراد همه نشده بچه نیاره

میخواین ادامه نسل بدین؟

اوکی ولی مثلا همین جنگ اگه تلفات داشت ن تنها خودمون بلکه نسلمون و بچه هامونم از بین میرفتن ما نمیگیم بچه دار نشید کلا

میگیم وقتی میبینید شرایط اینقدر سخته لطفا کمی بفکر آینده اون بچه هم باشین

جانبازامونو نگاه کنید لطفا بعد با منطق نظر بدید

بچه ای تو جنگ به دنیا بیاد بنظرت از لحاظ سلامت روحی میتونه ادامه بده و خوشبخت باشه و مثل شما ب زندگی نگاه کنه در اینده؟

راضی ای؟وضعیت مالیت خوبه؟ کدوم شهری

آره خوبه من سبک زندگیم تغییر کرده با بچه ، گاهی خسته میشم اما موقتیه مطمئنم بچه نداشتم این صبر و ظرفیت روحی امروزمو نداشتم درسته خب نمیتونم به اندازه قبل برای خودم وقت بگذارم ولی ازنظرروانشناسی از یه سنی رسیدگی و مسئولیت داشتن در قبال دیگران به رشدوبالندگی شخصیت آدما کمک زیادی میکنه 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

به نظر شما بچه ها تو جنگ چه لذتی میبرن جز استرس؟؟؟مثل اینکه بگی بچه های غزه لذت هم میبرن یا وقتی بی ...

ببین هر چی هم بگیم من قانع نمیشم که بچه ای نیارم 

توام قانع نمیشی 

دنیا هم به انسان هایی مثل من نیاز داره هم مثل تو 

اگه همه مثل هم بودن اصلا نمیشد که

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

😐😐😅بیزحمت شما که به این درک رسیدین ابرهای باران زا رو جذب کنید

عزیزم چیزی در حقیقت به نام کمبود وجود نداره😅🤣....این حکومت ها و خصوصا سیستم ماتریکس میخواد تفکر کمبود رو به ما مردم عادی منتقل کنه که آره آب نیست و فلانه و بهمان و.... در حالی که یه نگاه به دنیای اطراف بندازی میبینی که سراسر کره زمین رو آب فرا گرفته! و انسان ها میتونن کارخانه آب تسويه کن درست کنن ولی چرا این کارو نمیکنن؟؟؟ میخوان مردم کنترل بشن و بر مردم حکومت کنن و از جهل مردم سواستفاده کنن همین😁

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

آدم وقتی از شرایط اقتصاد و جامعه مطلع هست بهتره تا زمانی که اوضاع بر وقف مراد همه نشده بچه نیارهمیخو ...

هنوز اثرات اون دوزاده روز روی من هست

گناه داریم بخدا

مگه من از مرگ میترسم

نه؟؟؟ من از بدبختی و اوارگی و مرگ عزیز میترسم

خداشاهده من تهران زیر بمب بودن😂 نمیرفتم جایی

نه من مثلا نمیتونستم بمونم صبح ساعت ۳ یا چهار بودن فکر کنم زدن ما شبش ساعت ۱۲ رفتیم یعنی خدارو شاهد میگیرم خانواده شوهرمم نمیخواستن بیان دیدن شوهرم بخاطر من داره میاد اوناهم پاشدن اومدن 

یعنی من به راه کردم همه رو