2777
2789
عنوان

چرا خواهر شوهرم هر سری میاد خونه من اخهههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون یکی جاریت رو نمیدهصد در صد شما بی زبونی به شوهرت بگو تکلیف اینو روشن کن وگرنه راهش نمیدم دیگه

بی زبون که هستم،هیچی نگفتم ،امروز یه دقیقه تو اتاق بودم دیدم یه جارو دستی برداشته تو اشپزخونه،بعد میگم خودت رو اذیت نکن بعدا جارو برقی میکشم، گیر داده جارو برقی بده،بابا من عذاب میکشم کسی برام کار کنه دوست ندارم،درسته شاغلم ولی خونم اونقدر کثیف نیست که تو هی گیر بدی😭

یا مثلا پارچه داخل دمپاییم یکم اومده بود بیرون، گیر داده بیا برات قیچی کنم،هی میگم نمیخواد خراب میشه،یهو میگه این گل هم داره خشک میشه،یا میگه صبح کی بود تو خواب داد زد،منم باردارم ،به شدتتتت حساس شدم،حوصله یه پشه رو هم ندارم واقعا

اسی چندبار بپیچون ببین تاثیر داره 

مثلا میگه کلید بذار، نذار بعد بگو عهههه یادم رفت 

اگر خونه اقوام تون نزدیکه، ی موقع میخواد بیاد بگو من نیستم خونه فلانی ام، برو خونه اون یکی داداشت که پشت در نمونی 

خواهر شوهر من سال ها خونه شوهرم زندگی کرد، دورانی هم که من عقد بودم با ما بود، منم کاری نداشتم اون موقع بعد جدا شد برای خودش ببین الان پشت در خونه ش بمیریم هم در رو باز نمیکنه، اینطوری بهت بگم سالها شوهرم نه تنها کرایه خونه بلکه هزینه تمام خورد و خوراک این خواهر رو داده الان مثلا شوهرم ی چیزی میخواد براش ببره، شوهرم میره سمت خونه س توو کوچه اون بسته رو میگیره و اصلا تعارف نمیکنه که بیایید بالا

حواست باشه خلاصه 

اسی چندبار بپیچون ببین تاثیر داره مثلا میگه کلید بذار، نذار بعد بگو عهههه یادم رفت اگر خونه اقوام تو ...

عجببببب،چقدر نمک نشناس واقعا

سعی کردم بپیچونم

البته اون روز واقعا خونه نبودم و گفتم نیستم اما پر رو تر از این جرفاست

بی زبون که هستم،هیچی نگفتم ،امروز یه دقیقه تو اتاق بودم دیدم یه جارو دستی برداشته تو اشپزخونه،بعد می ...

همون بی زبونی که برات زبون درازی میکنه 

من اصلا به کسی رو نمیدم که بخواد خودشو دعوت کنه . چه برسه شب بمونه 

یکی بگه کلید بده یا برام کلید بذار ؟؟ خودشو کلید میکنم آویزونش میکنم 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

عجببببب،چقدر نمک نشناس واقعاسعی کردم بپیچونمالبته اون روز واقعا خونه نبودم و گفتم نیستم اما پر رو تر ...

من با خواهر شوهرم سر این چیزا به شدت رابطه م رو کم کردم چون اصلا درکی از این نداشت که برادرش ازدواج کرده

مثلا یهو زنگ میزد من ناهار میام، بعد میومد اصلا مثل مهمان رفتار نمیکرد، درحالی که من اصلا خونه ش نمیرفتم که بگی خب رفت و آمد داریم، یا مسائل مربوط به زندگی مشترکمون رو مسخر می‌کرد یا فضولی می‌کرد که خب انگار جون توو مجردی داداشش این کارا رو میکرده، همون فرمون رو داشت میرفت 

من چندبار از طرق همسرم بهش تذکر دادم، دیگه درست نمیشه الان سالی یکبار دو بار اگر توو مراسمی چیزی همدیگه رو ببینیم