2777
2789
عنوان

میخوام طباق بگیرم شوهرم خیلی بچه ننست

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 54 پست
دقیقا .خودش درست بشه مامانش هرچییییی تو این زندگی میکشم فقط مامانشو مادر بزرگش یعنی مثل کنهههههه چسب ...

شرایط سختیه میفهمم آدم جونش به لبش میرسه

واقعا دلیل طلاق نمیشه این

اصلا دلیل طلاق نیست

چون یه رفتاره و رفتارها قابل حلن

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

خب پس طلاق بگیر

واقعا از خدا نمیترسید اینقدر راحت از روی حرف های یک طرفه استارتر تشویق به طلاق میکنید ؟ 

طلاق مکروه‌ترین حلال خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای شما پارتنر بوده و میشه گفت پسراین آقا شوهر این خانومه۸ سال رابطه زناشویی با یه دوستی ساده قابل ...

ببین تراپی درسته خوبه ولی اولین چیز بر میگرده به خودت که بخوای تغییر کنی بخوای درست بشی .

وقتی نخوای یه مدت شاید نقش بازی کنی ولی باز نمیشه

چند هفته پیش دعوا اساسی داشتیم منم هم خانواده خودشو با خودم برای بار اول دعوت کردم حالا چون میدونستن ...

خب تو باید اون ارتباط قوی رو ایجاد میکردی عزیزم 

سخته ولی شدنیه

موافقم همه میگن از اکست متنفر باش ولی من تا ابد مادرشو نفرین میکنم و دعا میکنم همینجور که منو عذاب د ...

رل و اکس با سوار فرق داره این رو متوجه شو لطفا!!!

اخلاقای خوب زیاد داره ولی بدترین اخلاقش همینه که همینم زندگیمونو از ریشه سوزونده

مشاور خوب، مشاور خوب، مشاور خوب...

کاملا قابل حله ولی متخصص حرفه ای میخواد 

اخه اینجور نبوده مجردیش اتفاقا از تعریفاش که میکنه اصلا پیششون نبوده همیشه بخاطر کار یه شهر دیگه میر ...

حق دارین خب هرکسی هم جای شما باشه خسته میشه خدا لعنت کنه همچین ادمایی رو که زندگی بچشونو چه راحت خراب میکنن. شوهر شما هم خب نباید بهشون تعارف کنه وقتی اونا اماده ان زود بیفتن دنبالتون

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
شرایط سختیه میفهمم آدم جونش به لبش میرسهواقعا دلیل طلاق نمیشه ایناصلا دلیل طلاق نیستچون یه رفتاره و ...

اخه زندگی مامانشم همینه . منم شدم عین پدرشوهرم 

اونم زنش هرروز از بعد از ظهر میره خونه مامانش تا ساعت نمسدونم بگم ۱ یا ۲ شب حالا فکر کن مادربزرگ تنها زندگی میکنه مادرشوهرمم که هر روز پیششه بقیه هم که مدام مسان سر میزنن بهش .تهش چیه بیکاری حالا چیکار کنیم زنگ بزنیم پسرمون بیاد وقتمون پر بشه بیاد ببرتمون بیرون بیاد برنامه سفر بچینیم .و من کجای داستانم مثل پدرشوهرم گوشه رینگم 

زندگی خودش که پوچه الان شوهرمم مثا مامانش

ببین تراپی درسته خوبه ولی اولین چیز بر میگرده به خودت که بخوای تغییر کنی بخوای درست بشی .وقتی نخوای ...

نگفتم ایشون رو بردید تراپی و مشاوره یا نه

اول خودت باید بری عزیزم

مشاور حرفه‌ای بهت قلق یاد میده چطوری شوهرت رو متوجه کنی نیاز داره بیاد مشاوره 

فقط همین کار رو بکنی بقیه مسیر می‌افته رو غلتک

اخه زندگی مامانشم همینه . منم شدم عین پدرشوهرم اونم زنش هرروز از بعد از ظهر میره خونه مامانش تا ساعت ...

یعنی شما حتی یه درصد هم سواد و آگاهی بیشتر از مادرشوهرتون ندارید؟؟؟ 

حق دارین خب هرکسی هم جای شما باشه خسته میشه خدا لعنت کنه همچین ادمایی رو که زندگی بچشونو چه راحت خرا ...

اخه خود شوهرمم مسخواد که باشن من مشکلمم همینه مسخواد همه جا باشن .

دیگه انقدر بودن که نباشن خودش حس میکنه یه چیزی کمه اصلا تو ناخداگاهه شوهرم بخدا رفتن هنوز من بهش جواب ندادم بریم یا نریم سریع زنگ میزنه بهشون .

ولی اکثر دعواهامون وقتی که مامانش فنگ بیرون انداختنو میندازه تو سر شوهرم نشده یبار اون جلو جلو بگه شوهرم بعد بیاد اخرسر بهم بگه ما بعدا دعوامون نشه 

یعنی شما حتی یه درصد هم سواد و آگاهی بیشتر از مادرشوهرتون ندارید؟؟؟

ببین من حرفم تنها مادرشوهرم نیست مادربزرگ شوهرم مادرشوهرمو یا پر میکنه یا خسلی سیاست مندانه رفتار میکنه 

خیلی زرنگ کاش تنها مادرشوهرم بود من گیر مامانشو مادربزرگش افتادم گیر خواهر کوچیکش که مامانش الکی هرسری به شوهرم میگه خواهرت دلش تنگ شده خواهرت دوست داده ببینت خواهرت دوست داره بریم فلان جا 

من گیر خود شوهرمم افتادم 

نگفتم ایشون رو بردید تراپی و مشاوره یا نهاول خودت باید بری عزیزممشاور حرفه‌ای بهت قلق یاد میده چطوری ...

امشب که تو پیام گفتیم جداشیم .چون دیگه منم خودم قبلا خیلی عصبی میشدم ولی الان خودم پیشنهاد دادم بریم دادگاه دیگه واقعا سر شدم حتی دیگه گریه هم نکردم .

اخه خود شوهرمم مسخواد که باشن من مشکلمم همینه مسخواد همه جا باشن .دیگه انقدر بودن که نباشن خودش حس م ...

عزیزم میفهمم واقعا اعصاب خوردکن و ناراحت کننده است اصلا مثل همینارو منم تجربه کردم. ببین نشد یکبار تولد من یا پسرمون باشه بگیم کیک بخریم نگه بخریم ببریم خونه مامانم اصلا تهوع اوره اما خب حالا اگه تنها مشکل همسرتون اینه یکبار برید پیش مشاور، این راهم امتحان کنید انشاالله وضعیت درست شه

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
عزیزم میفهمم واقعا اعصاب خوردکن و ناراحت کننده است اصلا مثل همینارو منم تجربه کردم. ببین نشد یکبار ت ...

وااای بخدا منم همینه. بیرون که هستیم سریع فرمونو میچرخونه سمت مامانش اینا 

یا میگمش بریم خونه مامانم میگه نه من خستمه یه وقت دیگه تو برو 

حالا خودش مسگه بریم خونه مامانم من نه بیارم هیچی دیگه تا تلافی نکنه ول کن نیست