2777
2789
عنوان

میخوام طباق بگیرم شوهرم خیلی بچه ننست

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 54 پست
امشب که تو پیام گفتیم جداشیم .چون دیگه منم خودم قبلا خیلی عصبی میشدم ولی الان خودم پیشنهاد دادم بریم ...

خب طبیعیه ادم تا یه جایی حرف میزنه مقاومت میکنه گریه میکنه خواهش میکنه که مبادا زندگیش خراب شه اما باز با رفتاراشون کاری میکنن که کلا ادم سیر شه از خودشونو زندگیشون

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
ببین من حرفم تنها مادرشوهرم نیست مادربزرگ شوهرم مادرشوهرمو یا پر میکنه یا خسلی سیاست مندانه رفتار می ...

متوجه‌ام و درک میکنم شرایط خیلی سختیه

مادر شوهرت هم یه روز در همین شرایط بوده 

بجای اینکه واکنش صحیح در مقابل این رفتارهای مادرشوهر خودش و خانواده شوهرش رو یاد بگیره و بجای اینکه بتونه زندگی رو مدیریت کنه کاملا تسلیم شده و شده یه موجود در از عقده

فقط تحمل کرده و دلش رو پر از کینه کرده سالها

حالا تمام عقده هایی که درش جمع شدن رو سر تو خالی می‌کنه 

تو چی؟ 

چه فرقی با مادر شوهرت داری؟

نگو من طلاق میگیرم 

طلاق پاک کردن صورت مسئله است، مگه اینکه با مشاورهای مختلف صحبت کرده باشی کتاب های مختلف خونده باشی روش های روان شناسی متفاوتی رو امتحان کرده باشی و..

آخرش بگی بله مسئله غیرقابل حلی بود پس طلاق

مادر شوهرت بخاطر ضعیف بودنش جز تسلیم و تحمل کاری نکرد

من نمی‌خوام قضاوتت کنم ولی لطفا طوری رفتار کن که پیش خودت بعدا نگی بخاطر ضعیف بودنم دکمه رو گذاشتم رو کولن و فرار کردم بجای اینکه برم دنبال آموزش اصولی و روش حل مشکلم رو از متخصصش یاد بگیرم 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب طبیعیه ادم تا یه جایی حرف میزنه مقاومت میکنه گریه میکنه خواهش میکنه که مبادا زندگیش خراب شه اما ب ...

من حقیقتا هیچوقت بحث جدایی میشه بهش التماس نکردم که بمونه جدانشیم گفته جداشیم منم گفتم باشه .اگر بهش اسن حسو بدم که من میترسم یا وابستشم خسلس راحت میتونه هردفعه اذیتم کنه من نمیدومم تهش چی میشه ولی حس خوبی ندارم همیشه ته دلم حس میکنم ما باهم نمیمونیم 

وااای بخدا منم همینه. بیرون که هستیم سریع فرمونو میچرخونه سمت مامانش اینا یا میگمش بریم خونه مامانم ...

همین دیگه برا همین میگم خیلی از مردا مثل همن.  پارسال شوهر من خودشو کشت اعصابمو خورد کرد دعوا کرد که فردا میریم خونه داداشم منم دیگه حرفی نزدم قبول کردم شب بهشون زنگ زد گفت فردا میایم خونه شما. فردا راه افتادیم نیم ساعت مونده بود برسیم خونشون هرچی شوهرم به داداشو زن داداشش زنگ زد جواب ندادن،برگشتیم خونه خیلی عصبانی شد گفت دیگه نمیرم خونشون اما ۲روز بعد باز شروع کرد به حمایت از داداششو زنش 

من حقیقتا هیچوقت بحث جدایی میشه بهش التماس نکردم که بمونه جدانشیم گفته جداشیم منم گفتم باشه .اگر بهش ...

میفهمم چون خودم هم همینطورم هروقت شوهرم گفته تمومش میکنم زود گفتم کی تموم میکنی هرچی زودتر بهتر. بعد دهنش بسته شده اما ایرادات شوهر من خیلی زیاده بازم میخواین شما با مشاور درمیون بذارید شایدم واقعا حل شد

متوجه‌ام و درک میکنم شرایط خیلی سختیهمادر شوهرت هم یه روز در همین شرایط بوده بجای اینکه واکنش صحیح د ...

مرسی که انقدر وقت گذاشتین پیام دادین .

من کوتاه نیومدم من همین یک ماه پیش دست بردار نبودم واسه زندگیم تلاش کردم ولی متاسفانه اونا متوجا نشدن اونا دست از کارای همیشگیشون برنداشتن .میدونی چرا ؟چون تا الان من ادمی بودم ساکت مهربون صبور ولی یه جابه جایی هایی داشتیم نزدیکترشون شدیم از لحاظ مکانی از اون روز هر اجازه ای به خودشون دادن منم سکوتمو شکستم حرف زدم نه از بدی های خودشون از پسرشون از رفتاراش

ولی نشد به خودشون بگم بزرگترین درد رندگی من خود شمایین .میدونم میدونن ولی یک لحظه شوهرمو تنها نمیزارن .نمیزارن جدا بشه ازشون چون میشه مثل بقیه کسایی که ازشون فاصله گرقتن فقط از بین بچه هاش شوهر من شده عزیز دردونشون .

تلاش کردم ولی از دید اونا من عوض شدم چرا چون دارم مقابله مثل مسکنم چون دارم تلاش میکنم اونا اینو خطر برای خودشون میدونن چرا چون میترسن پسرشون فقط سمت من باشه .

حالا کارشون چیه الان دوباره ناز کردن شوهرمو مظلوم نمایی جلو شوهرم .و کی ادم بد شده من کی بد شده جلو شوهرش من چرا ؟چون نه میارم سر حرفش چون میدونه من حساسم سر خانوادش که همه جا هستن اونم رفتارش با من عوض میشه ‌

میفهمم چون خودم هم همینطورم هروقت شوهرم گفته تمومش میکنم زود گفتم کی تموم میکنی هرچی زودتر بهتر. بعد ...

خیلی سخته بخدا که قدر نشناسن .ولی خیلی بهم گفته ما به درد هم نمیخوریم .همیشه اصل حرفا از تو عصبانیت بلند میشه .

دروغه میگن یکی عصبانیه هذیون میگه در صورتی که داره حرف دلشو میزنه 

خیلی سخته بخدا که قدر نشناسن .ولی خیلی بهم گفته ما به درد هم نمیخوریم .همیشه اصل حرفا از تو عصبانیت ...

کاملا درک میکنم شوهر منم تو عصبانیت خیلی اهانت میکنه و کرده انقد که چندروز پیش میخواستم واقعا برم. بعدا گفت عصبانی بودم چرتوپرت گفتم اما حرفاش از دلم بیرون نرفته دیگه از چشمم افتاده فقط چون بچمو بهم نمیده ببرم بخاطر بچه بزور تحملش میکنم اما بازم بنظرم حداقل یکبار برید مشاوره اگه حل نشد تصمیم جدیتری بگیرید 

مشاور خوب، مشاور خوب، مشاور خوب...کاملا قابل حله ولی متخصص حرفه ای میخواد

شما چه اصراری داری به تبلیغ مشاور ؟؟؟ 

ما پیش بهترین روانشناس تهران رفتیم حدود ۱۵ جلسه 

ولی تغییر نکرد ، فقط یه مدت فیلم بازی کرد ، بعدش گفتم خسته ام ، تو نمیذاری خود واقعیم باشم !!! 

خیلی از آدما انعطاف پذیری ندارن ، اینو متوجه شوووو 

برای شما پارتنر بوده و میشه گفت پسراین آقا شوهر این خانومه۸ سال رابطه زناشویی با یه دوستی ساده قابل ...

ما ۲ سال باهم بودیم ، حتی همه خانواده هامون در جریان بودن 

پس دوستی ساده نبوده 

ما همه کارای ازدواج مونو کرده بودیم ، فقط می‌خواستیم عقد کنیم بریم سر زندگی مون 

ولی دیدم تغییر نمیکنه بیخیالش شدم ، اونم دید که من این اخلاقشو نمی‌پذیرم رفت