2777
2789
عنوان

میخوام طباق بگیرم شوهرم خیلی بچه ننست

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 54 پست
منم گفتم پسرشو درست کنم ، مادر بی وجودش رو چکار کنم ؟ عطاشو به لقاش بخشیدم البته شانس آوردم مادرش هم ...

چند هفته پیش دعوا اساسی داشتیم منم هم خانواده خودشو با خودم برای بار اول دعوت کردم حالا چون میدونستن مقصر خودشدنو پسرشونو باید میدیدیشون یک کلام حرف نمیزدن مادربزرگو مادرش مثل موش شده بودن قبلش به مامانم گفتم مامان خودتو بده نکنیا بیا ببینشوت الان چقدر مظلوم نمایی میکنن که اخرشم ثابت شد .

خانوادش یک ارتباط قوی با شوهرم درست کردن که شوهرم منو نمیبینه تا زنگ میزنن بهش مثل جت از جاش بلند میشه میره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غلط میکنن ازدواج میکنن بچسبن به مادرشون

بله دقیقا. اصلا مقصرم همین شوهران دیگه اگه مرد خودش مادر و خواهرشو زندگی جدید با همسرشو درست مدیریت کنه به خونوادش اجازه دخالت نده به همسر و زندگیش احترام بذاره دیگه زنو بچشم مشکل و ناراحتی ندارن

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
چند هفته پیش دعوا اساسی داشتیم منم هم خانواده خودشو با خودم برای بار اول دعوت کردم حالا چون میدونستن ...

پس بیخیالش شو 😑 

سگم نمیتونه با همچین مردی زندگی کنه ، این غلام ننه اشه 

ازدواج کرده چکار کنه؟؟ 

شما باید بگی غلط میکنید بچه هاتونو زن میدین بعد مثل کنه میچسبید به زندگی عروسو بچتون عقده ایا

موافقم 

همه میگن از اکست متنفر باش ولی من تا ابد مادرشو نفرین میکنم و دعا میکنم همینجور که منو عذاب داد ، عذاب بکشه 

برای اینکه حرف خودشو به کرسی بنشونه ، با احساسات ما بازی کرد 

بله دقیقا. اصلا مقصرم همین شوهران دیگه اگه مرد خودش مادر و خواهرشو زندگی جدید با همسرشو درست مدیریت ...

دیدم تلاش کرده ولی متاسفانه خود خانوادش ول کن نیستن تا بهشون رو میدی دوباره روت سوار میشن .

حالا میدونستن قبلا ما دعوا داشتیم هرشب هرشب میومدن خونمون که مثلا حال پسرشونو بگیرن یوقت اوخه نشده باشه عصبانی شده .

اونا زرنگتر متاسفانه من حریف سه نفر نمیتونم بشم 

شما باید بگی غلط میکنید بچه هاتونو زن میدین بعد مثل کنه میچسبید به زندگی عروسو بچتون عقده ایا

ببخشید اینطوری میگم اما مقصر اصلی مرده وقتی عرضه نداره از زندگی و حریم شخصی خودشو همسرش حمایت کنه نباید اصلا ازدواج کنه بمونه کنار مامانش. چون منم همین مشکلارو دارم درکتون میکنم

پس بیخیالش شو 😑 سگم نمیتونه با همچین مردی زندگی کنه ، این غلام ننه اشه ازدواج کرده چکار کنه؟؟

اخلاقای خوب زیاد داره ولی بدترین اخلاقش همینه که همینم زندگیمونو از ریشه سوزونده 

موافقم همه میگن از اکست متنفر باش ولی من تا ابد مادرشو نفرین میکنم و دعا میکنم همینجور که منو عذاب د ...

خودش یه خواهر مجرد داره هی میام بگم همین عذابی به من دادینو بعدا سر خواهرت بیاد هی پشیمون میشم 

دیدم تلاش کرده ولی متاسفانه خود خانوادش ول کن نیستن تا بهشون رو میدی دوباره روت سوار میشن .حالا میدو ...

عزیزم درکتون میکنم خیلی سخته خودم خیلی اذیت شدم حالا شوهر من ذلیل پدر و مادر و خواهر برادرش که هست بخاطر زن داداششم یه جور دیگه تو روم می ایسته درصورتیکه اونا هیچ ارزشی براش قائل نیستن

درست نمیشن به خدا اینجور پسرا ، فقط چشم شون به دهن ننه شونه حیف پول که خرج تراپیست بشه برای اینا

برای شما پارتنر بوده و میشه گفت پسر

این آقا شوهر این خانومه

۸ سال رابطه زناشویی با یه دوستی ساده قابل مقایسه نیست

بعد ازدواج نمیگن حیف پول تراپی!!! 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

ببخشید اینطوری میگم اما مقصر اصلی مرده وقتی عرضه نداره از زندگی و حریم شخصی خودشو همسرش حمایت کنه نب ...

اخه اینجور نبوده مجردیش اتفاقا از تعریفاش که میکنه اصلا پیششون نبوده همیشه بخاطر کار یه شهر دیگه میرفته .وقتی ازدواج کردیم من نااگاه بودم خانوادش از خواهرو مادرشو مادربزرگش همیشششششه عقب ماشین ما بودن هرجا ما بودیم ایناهم میومدن یعنی من هیجوقت از زبون مادرشوهرم نشنیدم شوهرم بهش بگه بریم فلان جا اون بگه نه یعنییی همیششششه جوابش اره است بخدا .اونموقع شوهرم خیلی خوب بود نمیدونم چسکارش کردن تو جمعای خاله زنکی نشست باهاشون اخلاقش عوض شد .با خانوادم بد شد .کلی خانودش لی لی به لالاش گذاشتن اون خودشو لوس کرد براشون اونا نازشو کشیدن نوازشش کردن اینارو بی شوخی میگما چس نه چیه پسر بزرگشونه شوهرمم خندوندشون اوناهم دیگه ۸ سال که مسگذره که میگذره خواستشون کمتر که نشد بیشتر شد