2777
2789
عنوان

شما باشید کدوم خونه میخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 27 پست
چرا؟

متاسفانه طبقه اول مشکلات خاص خودش رو داره هم توی تابستون و هم توی زمستون و خیلی دیر فروشه ما توی آپارتمان طبقه اول بودیم قبلا ۴ سال واحد مون رو برای فروش گذاشته بودیم ولی فروش نمی رفت

کاربر آقا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه طبقه اول مشکلات خاص خودش رو داره هم توی تابستون و هم توی زمستون و خیلی دیر فروشه ما توی آپا ...

من معذرت میخام اما شاید واحدتون مشکل دیگه ای داشته چون یکی از آشناهامون املاک داره میگفت بخاطر قطعی برق امسال بشدت طبقه همکف و ۱ متقاضی پیدا کرده و اونایی که طبقه ۳ به بالا بودن خیلی اذیت شدن

من معذرت میخام اما شاید واحدتون مشکل دیگه ای داشته چون یکی از آشناهامون املاک داره میگفت بخاطر قطعی ...

نه بابا قطعی برق یه مشکل موقته ولی طبقه اول بودن یک مشکل دائمی واحد ما هیچ مشکل دیگه ای نداشت

کاربر آقا 
نه بابا قطعی برق یه مشکل موقته ولی طبقه اول بودن یک مشکل دائمی واحد ما هیچ مشکل دیگه ای نداشت

ببینید جفتش حیاط سرسبز بود و طوری بود طبقه ۱ سرسبز تر از طبقه ۳یا ۴ بود