2777
2789
عنوان

مجبورم بازم طلا بفروشم ولی اینبار خیلی حالم گرفته س

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 53 پست
عزیزم گفتی شهریه سنگین بچها!خب چرا غیرانتفاعی میفرستین که متحمل اینهمه هزینه سنگین بشین؟!بخدا تو درس ...

نمیشد دولتی بفرستم اوضاع دولتی تو شهر ما فاجعه س بدون هیچ امکاناتی فقط شلوغ و درهم

یجورایی واجبه نمیتونم زیاد بحث رو باز کنمولی بدون خیلی تحت فشارم ک مجبورماز باارزش ترین هدیه زندگیم ...

هبچه کس حداقل ازش قرض کنی یا طلا به اون بفروشی که بعدا پول دستت اومد ازش دوباره بخری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشد دولتی بفرستم اوضاع دولتی تو شهر ما فاجعه س بدون هیچ امکاناتی فقط شلوغ و درهم

مال مام همون شکلیه حتی وحشتناک تر زن

اون 60/70تومن رو گوشت بخر بده بچت بخوره دو حلقه نازک گوشواره بخر گوشش کن دو دست لباس بخر براش

مدرسه چیه غیر دولتیش چی باشه

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

اصلا از اون گذشتهبچه باید خودش یه سری چیزارو متوجه باشه همین هفته پیش تو کلاس از بچه ای سیگار گرفتن ...

بچه محیط بیرون با هزار جور ادم ممکنه ارتباط بگیره باید یاد بگیره که چیجوری خودشو حفظ کنه

من برای آینده بچهام جور دیگه ایی برنامه ریزی میکنم بجای مدرسه غیرانتفاعی

فردا که بچم بزرگ شد میگه مامان مرسی که بهترین ماشین و خونه رو دارم ولی بعدا ازم تشکر نمیکنه که مرسی در کودکی فلان مدرسه و هزینه رو برام کردی....وقتی چیزی برای ایندش نزارم آس و پاس بزارمش میگه هیچکاری برام نکردی دیگه نمیگه ۲۰سال قبل تمام حقوق پدرش صرف مدرسش شده

ن عزیزم هر چیم بخام بفروشم مگه چقدر میشهالان هم شهریه مدرسه بچم مونده هم خورد و خوراک چیزی برامون نم ...

تاپیکاتو خوندن و انگار مادر خودم نوشته بود و یه سری جاها تعجب کردم از این همه شباهت.

منم مادرم راهی برای طلاق به هیچ عنوان نداشت،طلاها رو همشو فروخت،دیگه هم نتونست بخره.

چون اوضاع و گرونی هی بدتر میشا و پولی نمیمونه برای خرید طلا،همش صرف خورد و خوراک و درمان و اینا میره.

چون خودت تو ناز و نعمت بزرگ شدی،دوست داری دخترت هم اینطوری باشه

ولی عزیزم 

نیازی نیست وقتی شرایط مالی خیلی خوب نیست حتماا غیر دولتی بره،باور کن دولتی های خوب هم وجود داره

دوست داری صد در صد مادر خوب و کاملی باشی،ولی واقعا میتونی با قناعت کردن هم اینکارو بکنی.

اون طلا هم به شوهرت بگو دلتو صابون نزن،یا فروختمش یا گم کردم.

بگو تو کار کن دیگهه هیچ ارثی نمومده.

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

بله چرا نباشممگه شما از شرایط مدارس دولتی شهرمون باخبری؟حتما دلیل داشتم ک صلاح ندونستم اونجا ثبت نام ...

چقدر دل پاکی داری عزیزم

گاهی وقتا شرایط جوریه که واقعا ادما چاره ای ندارن 

درکت میکنم 

و امیدوارم از یه جایی برات برسه و مجبور نشی چیزی که دوسش داری و بفروشی

من دو بار برای خونه طلا فروختم اخرین بار یه انگشتر که مادرم بهم عیدی داده بود و مادرم فوت شده بود و تنها یادگاریش بود و نتونستم بفروشم و از یه جا دیگه پول رسید 

من اصلا طلا برام اهمیتی نداره اینقد طلا داشتمتو مجردی ک چشم و دل سیر بودمک هر چیم داشتم به لطف شوهرم ...

نفروش بابا حیفه ...یک میلیارد و هشتصد طلا دارم تا زمانی که دخترم ازدواج نکنه یک گرمش رو هم نمبفروشم 

عزیزم من کاری ندارم هاولی نمی‌دونم چرا مد شده همه مدرسه غیرانتفاعی میزارن بچه هاشونو اونم تو این شرا ...

عزیزم هر کسی با توجه به شهر و محل سکونت خودش میسنجه ک بچه ش چ مدرسه درس بخونه

منم صلاح دیدم با توجه به مدارس دولتی 

شهرمون دخترم رو اونجا نفرستم

بعدم به تولد چه ارتباطی داره 

برای تولد ک نمیخام بفروشم

گفتم به دلایل متعدد

عزیزم! اینم آخرین تیکه طلات که گیریم فروختی دفعه بعد میخوای چیکار کنی؟ بهتر نیست بزاری فکر یچیزی رو ...

گفتم عزیزم تو کامنتا مجبورم بفرستم غیر انتفاعی

از طرف شوهرمم میدونم نمیتونه کاری بکنه