2777
2789
عنوان

مجبورم بازم طلا بفروشم ولی اینبار خیلی حالم گرفته س

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 53 پست
من اصلا طلا برام اهمیتی نداره اینقد طلا داشتمتو مجردی ک چشم و دل سیر بودمک هر چیم داشتم به لطف شوهرم ...

عزیزم دلیلی داره که مدرسه دولتی نمیره دخترتون؟

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای تروخدا این کار رو نکننفروشششش،بعدا پشیمون میشی.وسیله خونه رو بفروش،چه میدونم لباسی چیزی رو بفروش ...

ن عزیزم هر چیم بخام بفروشم مگه چقدر میشه

الان هم شهریه مدرسه بچم مونده هم خورد و خوراک چیزی برامون نمونده حقوق شوهرمم کامل میره

جای قسط و کرایه خونه میگم تو موقعیت خیلی

سختیم الان نمیتونم بیتفاوت باشم

نسبت به خورد و خوراک و پوشاک بچهام

عزیزم من کاری ندارم ها

ولی نمی‌دونم چرا مد شده همه مدرسه غیرانتفاعی میزارن بچه هاشونو اونم تو این شرایط بد اقتصادی بابا ماها دولتی رفتیم مگه چش بود؟

بعدم عزیزم نفروش طلاتو

همون شاید بعد جایی که خییییلی خیییلی گیر بودی به دردت خورد

باور کن به تولد ارزش ندارن

یه کیک ساده بگیرین با یه کادوی کوچیک

کاربری چهارمه خیرسرم🥲

عزیزم! اینم آخرین تیکه طلات که گیریم فروختی دفعه بعد میخوای چیکار کنی؟ 

بهتر نیست بزاری فکر یچیزی رو شوهرت کنه.؟ و خب اگه شرایط انقد مساعد نیست خب قربونت برم پول مدرسه غیر انتفاعی رو خرج لباس و شکم بچت میکردی مگه سالی 60تومن پول مدرسه واجب بود

ما دولتی درس خوندیم تا الان 10سال چیزی نشد 

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

بببین به من ربطی نداره ها اما گاهی بد نیست در مسیر تربیت فرزندانمان متوجه بشن همیشه گل و بلبل نیست ت ...

یجورایی واجبه نمیتونم زیاد بحث رو باز کنم

ولی بدون خیلی تحت فشارم ک مجبورم

از باارزش ترین هدیه زندگیم بگذرم

عزیزم گفتی شهریه سنگین بچها!خب چرا غیرانتفاعی میفرستین که متحمل اینهمه هزینه سنگین بشین؟!بخدا تو درس و کارمندی چیزی نیست پول تو شغلای آزاده 

درسته بچه باید با سواد بشه به جایی برسه دانشگاه بره اما پول تو کار ازاده مدرسه دولتی هم عالیه و اینکه اون پول شهریه رو برا بچها طلا بخر بعدا بده بهشون صاحب خونه زندگی شن بیشتر حال میکنن

اینهمه فداکاری اونم از دوران نامزدی از کجا میاد ؟وقتی دیدی شوهرت نمیتونه پول در بیاره و فقط طلا میفر ...

قبلا اوضاع اینقدر داغون نبود عزیزم

یه مشکلاتی پیش اومد ک مجبور شدم

در ضمن من شب عروسیم باردار شدم و مشکلات

بعدها پیش اومد

عزیزم گفتی شهریه سنگین بچها!خب چرا غیرانتفاعی میفرستین که متحمل اینهمه هزینه سنگین بشین؟!بخدا تو درس ...

اصلا از اون گذشته

بچه باید خودش یه سری چیزارو متوجه باشه همین هفته پیش تو کلاس از بچه ای سیگار گرفتن اخراجش کردن 3روز

منم تو همین مدرسه ام حتی امتحان نکردم تا حالا

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

عزیزم   اگه اینو بفروشی  وطلاهات تموم بشه  دفعه دیگه 

باز همچین  مشکلی پیش بیاد چی رو میخوای بفروشی

وقتی شما  مشکلات والی شوهرتونو اینجوری حل میکنید 

معلومه که دیگه خودش تلاشی بیشتر برای زندگی میکنه

اون طلا ها فقط مال شما نیست مال دخترتونم هست

شما با فروختم اونا به همسرتون لطف میکنید ولی به 

خودتون وفرزندتون  ظلم  اگه این شرایط بر عکس میشد

همسرتونم این از خود گذشتگی رو داشت؟