2777
2789
عنوان

منو شوهرم کنار هم میخوابیم بدونی که دستمون بهم بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 9292 بازدید | 221 پست
دقیقا شرایطت عین منه

ازش کینه دارم نمیتونم ببخشمش نه بخاطر عملی که انجام داده بخاطر اعتماد و امنیتی که ازم گرفت بخاطر شبایی که تو حموم از بی کسیم خوابیدم بخاطر شبهایی که تا صبح از فشار عصبی لرزیدم

نمیدونم عاقبتش چی میشه .زندگیم بکجا میره اصلا تا کی این وضعیت ادامه داره ؟؟الان چندین ماهه که یه روز ...

من اولین بار دو سال پیش بود از یادم نرفته بود ولی کمرنگ شده بود باز یه ماه پیش با همون زنه چتاشو دیدم الان داغونم داغون تو خونه دست ودلم به هیچ کاری نمیره اون غذا رو هم بزور بخاطر بچم درست می‌کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازش کینه دارم نمیتونم ببخشمش نه بخاطر عملی که انجام داده بخاطر اعتماد و امنیتی که ازم گرفت بخاطر شبا ...

منم افسرده شدم تیک عصبی پیدا کردم دارم قرص میخورم میخواستم اقدام به بارداری کنم که منصرف شدم دیگه نمیتونم دوستش داشته باشم نمیتونم به چشماش نگاه کنم

اولین بار چه واکنشی دادی ؟

جنگ و دعوا.خانوادشو کشوندم اینجا جلوی اونا خودزنی کرد میخواست رگشو بزنه دستش چندتا بخیه خورد اون بلاهایی که اونسری سرش آوردم میگفتم عمرا دیگه اینکارو نمیکنه ولی بازم کرد

حق داری 

خیانت قابل بخشش نیست 

وقتی خیانت شکل بگیره زندگی از هم میپاشه

مردا زرنگن میرن عشق و حالشون میکتن لذت میبرن بعد ب زنشون میگن ببخش!!!

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید معجزه بشه

ازش کینه دارم نمیتونم ببخشمش نه بخاطر عملی که انجام داده بخاطر اعتماد و امنیتی که ازم گرفت بخاطر شبا ...

کاش تو ایران آدمارو مجبور نمیکردن قبل از رفتن زیر یه سقف با یه غریبه عقد کنن 

اگه بخاطر پروسه سخت طلاق نبود یه ساعت هم به این زندگی ادامه نمیدادم

حالا منی ک شوهرم وفاداره  اصن سمت زن نمیره وهیزم نی ولی

وقت نمیذاره واسمون 

شیش ماهه از خستگی نتونسته حتی منو بغل کنه چی

منم تلفنی با کسی دوست شدم بهم محبت میکنه

کاش شوهر منم خیانت کار بود ب من محبت میکرد بغلم میکرد بوسم میکرد شیش ماهه دستش ب من نخورده سرده

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠