2777
2789
عنوان

منو شوهرم کنار هم میخوابیم بدونی که دستمون بهم بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 11138 بازدید | 228 پست
اون زن جن .ده . خونه خراب کن هست اون مرد هم خیانتکار راه چاره رفتن پیش مشاوره بعد از اون تعهد گرفتن ...

خیلی ها نمیتونن طلاق بگیرن ولی انگشت اتهامو از شوهرشون برندارن بزنن رو زن غریبه ما یه فامیل داریم به خدا میگه شوهرمن خیلی خوبه دخترای خراب نمیذارن ما زندگی کنیم 😝😝

من خودم یکبار دیدم شوهرم چت کرده مطمئن بودم تازه اشنا شدن و هنوز همدیگرو ندیدن خط و نشون کشیدم گفتم فقط همین یکبارو میبخشم شیطون گولت زد ولی ازین به بعد کافیه حتی یک پیامک سلام خوبی  ببینم دوتا بچه هاتو میندازم ور دلت میرم من ادم بخشیدن نیستم حالا بچه هامونو الکی گفتم چون بعد مردا بفهمن نقطه ضعف ادم بچه است سواستفاده میکنن بیشتر بهت ظلم میکنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا منی ک شوهرم وفاداره اصن سمت زن نمیره وهیزم نی ولیوقت نمیذاره واسمون شیش ماهه از خستگی نتونسته ...

انشالله بزودی خیانت کنه اونم . نگی کاش خیانتکار بود . و البته خیانت تورو بفهمه ببین چیکارت میکنه !! زن شوهردار رو چه به این .....!!

خیلی ها نمیتونن طلاق بگیرن ولی انگشت اتهامو از شوهرشون برندارن بزنن رو زن غریبه ما یه فامیل داریم به ...

آره دقیقا 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
دیگ خو باهاش نیستم ی مدت رفتم باهاش پسر مجرد بود تلفنی محبت میکرد بعدشم عذاب وجدان گرفتم جدا شدم ازش ...

احتمالا جریاناتی پشت زندگیتونه قبلا بحث و حرفی بینتون بوده یا دخالت خانواده ها

آخه به قیمت از دست دادن آرامش ؟؟

با طلاق ارامش میگیره ؟! بدتر میشه

خود پروسه طلاق و جدایی از بچه هاش ب اندازه کافی زندگیشو تباه میکنه

بچه هاشم ک عوض مهریه بگیره ک اشتباه بزرگی هم هست همونم سخته چطوری میخواد بچه هاشو بزرگ کنه؟!

پس لطفا فوری نسخه‌ی طلاق نپیچید 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
با طلاق ارامش میگیره ؟! بدتر میشهخود پروسه طلاق و جدایی از بچه هاش ب اندازه کافی زندگیشو تباه میکنهب ...

من نسخه ی طلاق نپیچیدم ولی آبجی طلاق گرفتن خیلی برای بچه بهتر از زندگی هست که هر روز بی محبتی و جروبحث ببینه .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

با طلاق ارامش میگیره ؟! بدتر میشهخود پروسه طلاق و جدایی از بچه هاش ب اندازه کافی زندگیشو تباه میکنهب ...

من نسخه ی طلاق نپیچیدم ولی آبجی طلاق گرفتن خیلی برای بچه بهتر از زندگی هست که هر روز بی محبتی و جروبحث ببینه .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

من نسخه ی طلاق نپیچیدم ولی آبجی طلاق گرفتن خیلی برای بچه بهتر از زندگی هست که هر روز بی محبتی و جروب ...

من اصلا جلو بچه هام به روی خودم نمیارم دخترم تا حالا حتی اشک چشممو ندیده خیلی تو دارم