2777
2789
ای وای عزیزم .یه سوال ام ار آی از سرت گرفتی؟

نه ولی دکتر چشم پزشکی گفت احتمالا عصب یه چشمت کند کار می‌کنه خودش خوب میشه 💔 بعد بهش گفتم بعد شوک و استرس اینجوری شد گفت چه شوک و استرسی تو هنوز جوونی 🥲

هر چی شد اون شب شد چون من قبلش دوبینی نداشتم که اتفاقا از دکتر مغز و اعصاب نوبت معاینه گرفته بودم که حسم نکشید نرفتم پیشش 

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما دست یه بچه ی دوساله چاقو میدی؟حالا هرچقدر هم که گریه کنهجریان ما هم همینهو شاید هم امتحان الهیه ...

میتونم یه غلاف واسه چاقو بذارم که دیکه هم خطر نداشته باشه هم بچه بازی کنه 

نه ولی دکتر چشم پزشکی گفت احتمالا عصب یه چشمت کند کار می‌کنه خودش خوب میشه 💔 بعد بهش گفتم بعد شوک و ...

عزیزم امیدوارم امیدوارم که چیز مهمی نباشه و هر چه زودتر رفع بشه ولی این چیزی،که میخوام بهت بگم  نباید تو را بترسونه بلکه فقط،یه هشدار هستش که شما  یه ام آر آی از،سرت بدی که مطمئنم خوبی ولی،محض احتیاط،حتمااااااا برو انجام بده

آخه دخترم ( دور از،جون شما)  شروع بیماریش با دوبینی بود البته با فاصله کوتاه عدم تعادل اومد سراغش بعد که پیگیر شدیم متوجه شدیم یه توده تو سرش هستش و دیگه باقی ماجرا....

این کاربری متعلق به دونفر است .

عزیزم امیدوارم امیدوارم که چیز مهمی نباشه و هر چه زودتر رفع بشه ولی این چیزی،که میخوام بهت بگم نبای ...

خدا شفاش بده آخه من انحراف چشم و افتادگی داشتم که ۹ ماه پیش عمل شد تا چند هفته بعد عمل دوبینی خیلی کم داشتم که خوب شد کلا از بین رفت بعد اون شوک و استرس اینجوری شد

بعدشم سرگیجه و حالت تهوع اینا ندارم یه چشممو هم می‌بندم دوبینی‌ کلا از بین می‌ره دکتر میگه خودش خوب میشه بخاطر عملته ولی اگه بخاطر عمل بود پس چرا دوبینی من خوب شده بود آخه 🥲

خدا شفاش بده آخه من انحراف چشم و افتادگی داشتم که ۹ ماه پیش عمل شد تا چند هفته بعد عمل دوبینی خیلی ک ...

عزیزم‌ مطمئنم چیزی نیست یه وقت از جرف من نترسیده باشی فقط بر خودم واجب دونستم که یه مقدار هوشیارتر نسبت به این‌مسئله باشی واگر تونستی ووقت داشتی برای اطمینان خاطر. خودت ی ام ار بده ضرر نکردی  البته امیدوارم. و مطمئنم‌ چیز مهمی نیست انشاالله 

عزیزم‌ مطمئنم چیزی نیست یه وقت از جرف من نترسیده باشی فقط بر خودم واجب دونستم که یه مقدار هوشیارتر ن ...

مرسی ان شاالله حتماً میرم پیگیر میشم ولی احتمالا مشکل از مغز و وجود توده نیست چون اگه بود من تعادل نداشتم و سردرد و سرگیجه داشتم و با بستن یه چشم هم از بین نمی‌رفت! ولی خداروشکر اینجوری نیست این علائم هارو ندارم

شاید اون استرسه باعث شده عضله ای جراحی شده یه لحظه سفت یا شل شده باشه یا مغز که بعد جراحی به زور تونسته تصاویر رو باهم ادغام کنه بخاطر استرس دیگه نتونسته ولی خبر خوب این که دوبینی من خیلی‌ کمتر شده شدتش نسبت به همون ۴ ماه پیش 🥲

مرسی ان شاالله حتماً میرم پیگیر میشم ولی احتمالا مشکل از مغز و وجود توده نیست چون اگه بود من تعادل ن ...

آها خب دختر خوب زودتر میگفتی پس،خدارو شکر مشکلی نیست چون میگی کمتر شده احتمال زیاد مال همون شوک بوده خدارو شکر که علائم دیگه ای نداری خدا رو هزارمرتبه شکر عزیزم 

آره دخترم بعد دوبینی عدم تعادل اومد سراغش که دیگه اونجا شک کردیم و بردیم ام ار ای 

ولی الان خداروشکر عملش با موفقیت انجام شد و خوب شده خدارو هزارمرتبه شکرررر

امیدوارم خیلی سریع خوب خوب بشی 

البته دخترم هنوز دوبینی رو داره منتظریم زمان از عملش بگذره خوب بشه 

دعا کن براش عزیزم که دوبینیش هم برطرف بشه ناراحت این موضوعه 

مرسی ان شاالله حتماً میرم پیگیر میشم ولی احتمالا مشکل از مغز و وجود توده نیست چون اگه بود من تعادل ن ...

دخترم هم یه چشمشو که میگیره دوبینی نداره والی با دو چشم آره داره 

منو که نقره داغ کرد خواهرمو ازم گرفت همه عشق و نفسم بود امیدم به زندگی بود خدا بد خدایی بود برا من😔

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..