2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونه آسیب رو برداره و صلاح رو در خواسته ام قرار بده اصلا نمیخواد که اینکار و کنه و بهم بده دلیلش آ ...

سلام من بک حاجتی دارم اگه بر آورده میشد زندگیم زمین تا آسمون پر موفقیت میشد ولی زمین تا آسمون مشکلات جدید داشتم.

آخرش از خدا حکمتش رو خواستم سال ها گذشت بعد فهمیدم به خاطربرخی مسائل اگه حاجتم برآورده میشد حال دلم خوب نبود اگه جیبم پر بود با اون حاجتم.  آرزومم مربوط به ثروتمندی نبود. و مفصله،، منظورم بیماری نیست، منظورم یک سری خواسته هاست خارج از شفا... برای شفا به ائمه توسل کنید... و در کنارشم طبابت رو ادامه بدید

آخه دوبینی من چه حکمتی توشه که هر چی دعا می‌کنم جواب نمیده حتا دکترا هم نمیفهمن مشکل از چیه 💔

منم یمدت بودم الانم گاهی میشم لامپ وچراغ  ماشین و خیابون ونور تابلو

چک کن شاید سینوست باشه فشار میاره

آها خب دختر خوب زودتر میگفتی پس،خدارو شکر مشکلی نیست چون میگی کمتر شده احتمال زیاد مال همون شوک بوده ...

آره بخاطر همون استرسه گاهی اگه زیاد خسته بشم و زیاد به گوشی نگاه کنم دوبینی بیشتر تو چشمه گاهی خیلی‌ کمه به حداقل خودش میرسه 

الهی بچه خیلی اذیت شده درکش می‌کنم دوبینی یکی از بدترین تجربه هاست که یه آدم می‌تونه داشته باشه 🥺💔

ان شاالله خدا خودش شفاش بده و سلامتی کاملشو دوباره پس بگیره 🤍🥰

خدا هیچکیو یا سلامتی امتحان نکنه لازمه همه چی سلامتیه منم چون خیلی کم وزن و نارس بدنیا اومدم چشام از همون اول مشکل داشتن و دست و پاهام زیاد حس نداشتن ولی مشکل جسمیم تا حد زیادی‌حل شدن فقط مونده این دوبینی جالبه که من دیگه اصلأ انحراف چشم ندارم که بخوام بگم دوبینی بخاطر انحرافه🥲

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

منم یمدت بودم الانم گاهی میشم لامپ وچراغ ماشین و خیابون ونور تابلوچک کن شاید سینوست باشه فشار میاره

نه احتمالا بخاطر عمل جراحی که داشتمه شوک و استرس هم ماشه رو کشیده 🥲

منم یمدت بودم الانم گاهی میشم لامپ وچراغ ماشین و خیابون ونور تابلوچک کن شاید سینوست باشه فشار میاره

دوبینی یهو وقتی صبح از خواب پاشدی شروع شد ؟ چند ماه بعد از بین رفت ؟ چون مال من الآن ۴ ماه شده خیلی شدتش کمتر شده

منم بعد استرس اظطراب شدید اینطور شدم

ای وای این استرس که چیا نمیکنه با آدم من برادر زادم گم شده بود سر اون خیلی ترسیدم و شوکه شدم صبحش اینجوری شد🥲💔

دوبینی یهو وقتی صبح از خواب پاشدی شروع شد ؟ چند ماه بعد از بین رفت ؟ چون مال من الآن ۴ ماه شده خیلی ...

از مال من ۶ سال پیش شدم _۱سال داشتم فقط ب نور اینا لامپ و تابلوی مغازه و چراغای خیابون

الان گاهی میشم توجه نمیکنم کمتر متوجهش میشم 

با اظطراب و استرس وپانیک اینجور شدم

از مال من ۶ سال پیش شدم _۱سال داشتم فقط ب نور اینا لامپ و تابلوی مغازه و چراغای خیابونالان گاهی میشم ...

واییی🥺🥺

الآن مال من ۴ ماه شده هنوز کامل از بین نرفته منم دقیقا عین تو رو لامپ و تابلوی مغازه و چراغ ها اینجوری میشه 😢😥

از استرسه من ۶ ساله نگران نباش کم کم برات بی اهمیت و محو میشه

خدا کنه🥲

امیدوارم دوبینیت از بین بره

یکیو میشناسم اونم سر استرس شدید الان دوبینی داره

من دیگه برام اهمیت ندارهراسش خیلی وقتا نیست گاهیم میاد توجه نمیکنم باز میره

متاسفانه مال من همیشگی هست فقط شدتش کم و زیاد میشه...🥲