2777
2789
عنوان

کمکم کنید حقوقمو چجوری خرج کنم که خوشحالم باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 39 پست
نمیدونم من همیشه واسه روزی ک حقوق بگیر بشم لحظه شماری کردم و نشد ک شاغل بشم تنها راهنماییم اینه کامپ ...

من خیلی کارها کردم تا تونستم سابقه جمع کنم و حقوق بگیر بشم حتما تلاشتو بکن

ارتودنسب میگن دندونا خراب میشه(چندنفر از نزدیکانم انجام دادن چون دندونا پوسیده میشه) دندونام مرتبه تقریبا اما فاصله داره یکمممم مبخوام هم مرتب باشه هم سفید

میدونم جنس لمینیت خوبه اما دندون رو نابود میکنه ولی کامپوزیت سطحی دندون رو تراش میده

کاربری از خواهرم به من واگذار شده☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی کارها کردم تا تونستم سابقه جمع کنم و حقوق بگیر بشم حتما تلاشتو بکنارتودنسب میگن دندونا خراب ...

عزیزم داری برعکس میگی کامپوزیت دندون تراش بیشتری میخوری 

بازم تحقیق کن 

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

شما حقوق داری چرا طلافروشی دندون کامپوزیت کنییه وام جور کن باهاش دندون درست کن طلاهات هم حفظ کن

میتونم تا عید پولامو جمع کنم و کامپوزیت کنم اما الان دلم یه اتفاق خوب میخواست که انجام بدم و لذت ببرم

میتونم تا عید پولامو جمع کنم و کامپوزیت کنم اما الان دلم یه اتفاق خوب میخواست که انجام بدم و لذت ببر ...

بهت گفتم سریع میخای وام 

مثلا یانک ملی بام ویپاد بلو حساب داشته باش همیشه حتی کم هم بتونی وام برداری ب کارهات برسی 

بهت گفتم سریع میخای وام مثلا یانک ملی بام ویپاد بلو حساب داشته باش همیشه حتی کم هم بتونی وام برداری ...

بلو‌ندارم

تا بیام کارای وام رو بکنم و پول بخوابونم توی حساب خیلی طول میکشه و واقعا حوصله قسط دادن ندارم همین الانشم همش باید ماه به ماه قسط بدم ،بدم میاد

دندون رو بزارم توی اولویتمبعدش چکار کنم؟من همیشه این معضل رو دارم و هیچ هدفی برای خرج کزذن پولام ندا ...

اول دندونات بعد برو باشگاه و بعد برو دکتر پوست به فکر سلامتیت و خودت باش به خودت برس