2777
2789
عنوان

من تشویق به طلاق نمی‌کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله صحبت هاتون رو قبول دارم نمیشه همیشه انگشت اتهام به تمام زنهای دور و بر همسرمون داشته باشیم و بترسیم که مبادا بخوان همسرمون رو گول بزنن .اصل موضوع همسرمونه که باید تعهد داشته باشه و اگر من هم بی تعهدی ببینم نمیبخشم و نمیگذرم

مثل همیشه حق نواختی مریم جان❤️بعد میدونی چی برام عجیبه در جامعه ای که زنان تااخرین نفسشون برای زندگی ...

❤️❤️😘

شوهرهاشون یوسف پیابرمن

ولی یوسفی که دقیقه آخر گول میخوره 😅

همه فکر میکنن ما مطلقه ها برا همه نسخه طلاق می پیچیم ولی فقط ما میدونیم طلاق چه رنج و درد بزرگیه و ه ...

دقیقا همینه

این همه مورد هست که من میگم بخاطرش طلاق ضروری نیست

حتی برای خیانت‌ هم نمیخواید طلاق بگیرید نگیرید ولی دیگه بقیه ملت رو بخاطر هرزه بودن شوهرتون مقصر نکنید 

❤️❤️😘شوهرهاشون یوسف پیابرمنولی یوسفی که دقیقه آخر گول میخوره 😅

کل زنان عالمم تور پهن کردن برای  اقای جنتلمن اینا🤣🤣🤣

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

خیلیا هم هستن ازدواج دومشون بدتر شده شما پول و شغل و رفاه داشتید اما خیلی از زنها این امکانات رو ن ...

قبول دارم 

من اگر موقعیت خوبی نداشتم طلاق نمیگرفتم

ولی همسرم رو اصلاح می‌کردم

تا ۹۹ درصد مطمئنم می‌تونستم مانع خیانت کردنش بشم

ولی در نهایت اگر هم نمی‌تونستم دیگه بی‌حاشیه زندگی می‌کردم و زن‌های دیگه رو‌ مقصر خائن بودن شوهرم نمی‌دیدم

هروقت یاد زن اون راننده وانت میوفتم از خنده غش می‌کنم🤣🤣🤣آقایی جذاب و جنتلمن😅

خدایی چه فعل و انفعالات ی در مغزشون رخ میده🤦‍♀️😂

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.