aazadraha مدیر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 12075 عنوان حس ششم یچیزی ازم میگی 😍هرچی حس میکنی | مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 86 پست ؟ 1404/08/16 | 23:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23916 دوستت داره به جدی کردن رابطتون فکر میکنه شخصیتش چطوره گردنبندمو نگه داشته یا فروخت؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
آباندخت۶۶ عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 7755 حسش خوبه شرایطش اوکی نیست که ادامه بده کی ازدواج میکنم شغلش چیه
نباتdf عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 6900 حسش خوبه شرایطش اوکی نیست که ادامه بده کی میبینمش ؟؟کی میریم تو رابطه منم بگو لطفا ممنونم
mohaddesehمحدثه عضویت: 1404/06/06 تعداد پست: 523 قدت متوسطه پوستت سبزه چشم و ابرو مشکی یکم غمگینی منم بگولباس چه رنگیچه ماهی ام (یک دختر تنها وسط دو دختر دیگر)
narges77777 عضویت: 1402/02/18 تعداد پست: 1372 شخصیتش چطوره گردنبندمو نگه داشته یا فروخت؟ مهربون و بااعتماد به نفس و عاقله حس میکنم نفروخته هنوز
kale_kharab عضویت: 1403/10/30 تعداد پست: 687 مهربون و بااعتماد به نفس و عاقله حس میکنم نفروخته هنوز چه حسی بم داره؟پشیمونه؟بهتره ک پیام بدم یا خودش میده؟ خنده آید به لب اندر درونم آتشیست؛ این معما عاقبت دیوانه میسازد مرا...!🥀
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23916 مهربون و بااعتماد به نفس و عاقله حس میکنم نفروخته هنوز چطور جلو میاد فردا بابامو ببینه یادم میوفته؟کی عاشق تر میشه اگر وارد رابطه بشیم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
asma_00 عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 11080 مهربون و بااعتماد به نفس و عاقله حس میکنم نفروخته هنوز عزیزم من کی ازدواج میکنم و چه مشخصات ظاهری و اخلاقی داره
narges77777 عضویت: 1402/02/18 تعداد پست: 1372 چطور جلو میاد فردا بابامو ببینه یادم میوفته؟کی عاشق تر میشه اگر وارد رابطه بشیم؟ دنبال یه راهه که بهت بگه یکمم خودشو پایین تر میدونه ازت توفکرت هست
narges77777 عضویت: 1402/02/18 تعداد پست: 1372 عزیزم من کی ازدواج میکنم و چه مشخصات ظاهری و اخلاقی داره زمانش نزدیک نیس ولی خیلی با علاقس ازدواجت
asma_00 عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 11080 دنبال یه راهه که بهت بگه یکمم خودشو پایین تر میدونه ازت توفکرت هست عزیزم سرکار میرم؟ برام خوب میگذره؟رفیق دختر خوب پیدا میکنم؟ پسرا روم کراش میزنن؟
زیبا۱۱ عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 33691 زمانش نزدیک نیس ولی خیلی با علاقس ازدواجت گلم حس اقای ح به من چیه؟ بینمون چی میشه؟
asma_00 عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 11080 زمانش نزدیک نیس ولی خیلی با علاقس ازدواجت مثلا چندوقت دیگهو مشخصاتش چطوریه
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23916 دنبال یه راهه که بهت بگه یکمم خودشو پایین تر میدونه ازت توفکرت هست کی عاشق تر میشه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته