2777
2789
عنوان

امشب مهمونی بودیم یه خانومی منو خواستگاری کرد برای پسرش

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂

خوبه دیگه

شما هم باهاش برو سفر با کشتی

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

چه پسر بی‌عرضه‌ای که مامانش براش زن پیدا میکنه

چ ربطی به بیعرضه بودن بنده خدا داشت 

هرکسی یجوریه یکی سنتی ترجیح میده یکی مدرن

بعدم کسی که کارش انقدر سخته که چندماه نیس چجوری خودش پیدا کنه؟!

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

ساعت 9شب شیرگاهیم

😂😂👍

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
انقدر دلم میخواد یه شوهر اینطوری داشته باشم 😂😂هرچی کمتر ببینمش بهتر ، چیه هی هر روز هر روز ببینیشخ ...

😂😂😂

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
درآمد شعلش خیلی خوبهشوهر دختر عموم رو کشتیه

دختر عموت مشکلی نداره با دیر به دیر دیدن شوهرش؟!

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

😂😂👍

شما آقا هستید

ببخشید نمیدونستم

بعد میتونی تو کشتی بری باهاش ولی واقعا دیونه میشی و خسته میشی خیلی خیلی سخته

وای نه من خیلی فوبیا دریا و کشتی دارم متنفرممممم 

اگه خودتونم شهرتون برای همون دور و اطرافه چه اشکالی داره..پس خلبان ها چکار میکنن؟؟

نه عزیزم خیلی دوریم خیلییی 

خواهر من نمیتونم زیاد کسی رو تحمل کنم😂😂ممکنه بزنم زیر گریه

کار خوبی میکنی

منم که متاهلم یوقتا نمیخوام ریخت همسرمو ببینم

ولی همیشه عاشق کارت بانکیشم😄😂