2777
2789
عنوان

امشب مهمونی بودیم یه خانومی منو خواستگاری کرد برای پسرش

| مشاهده متن کامل بحث + 1218 بازدید | 72 پست
ولی کشتی راننده نداره ملوان داره🥲

باشه خواهر جان همون من انقدر تو کف ظاهر پسره رفتم نمی‌فهمم چی دارم میگم 🥲😂😂

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب بعدی ازدواجت مبشه🤣🤣

وای نههههه😂😂😂😂😂

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

کار خوبی میکنیمنم که متاهلم یوقتا نمیخوام ریخت همسرمو ببینمولی همیشه عاشق کارت بانکیشم😄😂

ای جان 😂 واقعا پول تو زندگی مهمه

من تو خونه پدری زندگی خوبی دارم ، ولی مشکلاتی دارم که با پول ام حل نمیشه🫠

والا کارت بانکیشون که پرباشه جای خالیشون پر میشه

قبول دارم😂😂😂

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
ای جان 😂 واقعا پول تو زندگی مهمهمن تو خونه پدری زندگی خوبی دارم ، ولی مشکلاتی دارم که با پول ام حل ...

امیدوارم به زودی حل بشه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
مث اینکه بگن پسرم مسافر کشهباچی؟با هواپیما مسافر کشی میکنه😅

اتفاقا مامانش گفت پسرم مثل پسر فلانی رانندس😂😂😂😂😂

ولی اون راننده ماشین سنگینه پسر من راننده کشتی😂

دوست منم همسرش کشتیه یه وقتایی باهاش میره ۲،۳ ماه

مشکلی نداره ؟!! وای من بشدتتت فوبیا دارم از دریا و عمق اب زیاذ و کشتی متنفرمممم

اگه میتونه شغلشو درست کنه اوکی کن باهاش میخای یه قرار بزارین با پسره شاید برنامه داشته باشه واسه تغی ...

نمیدونمم 🥲🥲

ولی مثل اینکه خیلی عاشق شغلشه مامانش میگفت هرکار کردم جلو دارش نشدم از بچگی عاشقش بود اخرم کار خودشو کرد

پسرداییم مهندسی مکانیک کشتی خوند . بورسیه ارتش بود . الانم اینطوریه کارش ۶ ماه رو کشتی ۶ ماه تو خونه ...

عجبااا 🥲🥲🥲

اره اینم فک کنم تو ارتش باشه 

وای خیلی سخته 

دعانویست کبه؟😂😭

چطوررر؟!🤣🤣🤣🤣🤣🤣