2777
2789
عنوان

امشب مهمونی بودیم یه خانومی منو خواستگاری کرد برای پسرش

| مشاهده متن کامل بحث + 1218 بازدید | 72 پست

ولی پول حسابیییی دارن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
ولی کشتی راننده نداره ملوان داره🥲

از شنبه باز نقی رو پخش میکنه ای فیلم

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جون

این کیس بیشتر شبیه کارت عابر بانک هست تا همسر

وقتی قراره درکنارت نباشه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
😂😂😂اره حیففف خیلی پسره ظاهر خوبی داشت خیلیم تعریفشو کرذن توی جمع که پسر خیلی مهربون و خوبیه

ببین کارشوهرمن ماموریتی بود شاید نهایتا ۱۰ روز نبود

میومد دو سه روز بود دوباره میرفت

به معنای کلمه سرویس شدم

اونقدری که مجبورش کردم از اونکار با اینکه درآمد فوق العاده ایی داشت اومد بیرون

هیییی 🥲🥲از لحاظ ظاهری هم فوق العاده بود خیلی به دل مینشست همه چی خوب بود تا شرایط کارش رو گفت

اگه میتونه شغلشو درست کنه اوکی کن باهاش میخای یه قرار بزارین با پسره شاید برنامه داشته باشه واسه تغیر شغلش مثلا حاشیه خلیج فارس بره بیاد هم چون نزدیکه زود به زود میتونه بیاد خونه

پسرداییم مهندسی مکانیک کشتی خوند . بورسیه ارتش بود . الانم اینطوریه کارش ۶ ماه رو کشتی ۶ ماه تو خونه . درآمدش نجومیه فراتر از تصورت . ولی مجرده . خودش اصلا حاضر نیست جایی بره خواستگاری میگه کسی با شغل من کنار نمیاد. ۳۸ سالشه

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

راننده کشتی چه صیغه ای ناخدا منظورت

نمیدونم خواهر هموننن که شما میگی 😂😂

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

همین یک ربع پیش از کنعان حرکت کردیم سمت شیرگاه

😂😂

ایشالا فردا شب میرسی

نه خواهر اصن طاقت نمیارم همه چیه پسره خوب بود منم تو ددلم کیلو کیلو قند اب میکردن خیلی پسره همونی بو ...

اخیی خب اگه اینجوریه خودتو توی دردسر ننداز. نه که بگم بده هاا نه اصلا اون بنده خداها هم خیلی سختی و زحمت میکشن ولی خب کسیو نیاز دارن که بتونه با این شرایط کنار بیاد خدایی نکرده پس فردا زندگیشون خراب نشه