2777
2789

خدا شاهده دو ساعت تو راه رفت بودیم دوساعت تو راه برگشت بابام بردمون ولی خودش نیومد انقدر غر زد البته حقم‌داشت واقعاااا دور بود، انداخته کله ی شهر، خب یه جا نزدیک بگیر که مردم اذیت نشن فکر میکنن بالای شهر بندازن کلاس داره یا چی؟!رفتنی هم همش تو ترافیک بودیم واقعا اذیت شدم یعنی باااینکه دوست صمیمیم بود هی میگفتم کاش نمیومدم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم تو حق داشتی و هم باباتچه میشه کرد دیگه یه شب بوده و گذشت اگه نمیرفتی شاید بعدها پشیمون میشدی

میخواستم نرم بابام گفت خیلی دوره بگو نمیتونم بیام و...ولی دوست صمیمیم خیلی بد میشد نمیشد نرم 

میخواستم نرم بابام گفت خیلی دوره بگو نمیتونم بیام و...ولی دوست صمیمیم خیلی بد میشد نمیشد نرم

خوب کردی 

عروسی جزو بهترین خاطرات هستش  اونم دوست  صمیمی بعدها فقط خاطره شیرینش یادت میمونه 

ان شاءالله دوستت هم برات تلافی کنه بیاد و سنگ تموم بزاره