2777
2789
عنوان

خانما چقدر اهل مهمونی رفتن هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 60 پست
به نظرم بهترهادمای که ارزش دارن خوبه باهاشون رفت و امد کرد.

نه خیلی تنهایی بده، من عاشق آدمام عاشق دور همی و رفت و آمدم اینطوری برام سخت میگذره دلم میگیره

دست خدا بالاترین دست هاست🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راضی هستی عزیزم؟به نظرم همین خوبه به اندازه س

واقعا فرصتش نیست دوست داشتم وقتمون آزاد تر بود یکم بیشتر مهمونی میدادیم ولی در کل از اینکه دایم خونمون مهمون باشه و همش دغدغه مهمونی داشته باشم خوشم نمیاد

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

چقدر خوبه اینطور.واقعا به نظرم خیلی شما با درکیدمن مجردم واقعا قانون خانواده م رو دوست ندارم.طوریه ه ...

مرسی که...

ولی به قول شما تعادل خوبه

خونواده خودم کلا اهل رفت و آمد نیستن... نگه در سال یه بار یا کمتر 

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

با دوستامون خیلی رفت و امد داریم اخرهفته ها که حتما یه جایی برنامه میریزن میریم در طول هفته ممکنه ناهاری شامی عصرونه ای خونه هم باشیم 

ولی خونواده خودم شهرستانن اونا هم سه چهار ماه یکبار میرم پیششون 

خونواده همسرم هم از اول ازدواجم جمعه ها دعوت میکنن همه جمع میشن اونجا

نه خیلی تنهایی بده، من عاشق آدمام عاشق دور همی و رفت و آمدم اینطوری برام سخت میگذره دلم میگیره

وقتی خوب نیستن ادم ناچاره ارتباط نگیره

ولی خیلیا هستن دوست خاتوادگی دارن.اونطورم خوبه به اندازه

واقعا فرصتش نیست دوست داشتم وقتمون آزاد تر بود یکم بیشتر مهمونی میدادیم ولی در کل از اینکه دایم خونم ...

اینم هست

بعضیا یک سر مهمونی هستن یک سر مهمون میاد

ادم خسته میشه دیگه

رفت و آمدا خیلی خیلی کم شده.البه الان تنهایی بهتره.من الان عمو دختر عمو دخترعمه بعضیاشون رو چندین ساله ندیدم.سالی یکبار عید دیدنی برم خونه پدربزرگم شاید اونجا خاله و دایی و بچه هاشون رو ببینم وگرنه دیگه همون نمیبینیم.

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
مرسی که...ولی به قول شما تعادل خوبهخونواده خودم کلا اهل رفت و آمد نیستن... نگه در سال یه بار یا کمتر

دقیقا..بعضیا کلا با هیچکس رفت و امد نمیکنن یعنی مثلا حوصلشون نمیکشه.

با دوستامون خیلی رفت و امد داریم اخرهفته ها که حتما یه جایی برنامه میریزن میریم در طول هفته ممکنه نا ...

دوست خانوادگی هم خوبه .حتی بهتر از فامیل

خوبه مثلا هفتع ی یکبارم میرید

ما برادرم یک سر خونه ی ماست‌.منی که مجردم واقعا دوست ندارم

مهمونی با آدما گزینش شده و کم خیلی بهتره. مخصوصا دور همی که طولانی نباشه صمیمیت هر چقدر زیاد تر بشه ...

چقدر حق گفتید دقیقااا

بعضیا رفت و امد میکنی باهاشون به خودشون اجازه ی خیلی کارا یا حرفا رو میدن..

منم دوست ندارم

دوست خانوادگی هم خوبه .حتی بهتر از فامیلخوبه مثلا هفتع ی یکبارم میریدما برادرم یک سر خونه ی ماست‌.من ...

اره واقعا من 4 تا خواهر دارم ولی این دوستا از خواهر بهم نزدیکترن 

رفت و آمدا خیلی خیلی کم شده.البه الان تنهایی بهتره.من الان عمو دختر عمو دخترعمه بعضیاشون رو چندین سا ...

از نظر منم خوبه رفت و امد با خیلیا نکردن

منم الان مجردم با این حال سمته پدری رو خیلی نمیبینم.چندسال یکبار..ببینمم صمیمی نیستم کلا