2777
2789
عنوان

خانما چقدر اهل مهمونی رفتن هستید

731 بازدید | 60 پست

از وقتی که ازدواج کردید.رفت و امدتون زیاد شده یا نه به اندازه یا نه کلا رفت و امدی با خیلیا ندارید

من خودم نظرم اینه نباید خیلی زیاد مهمانی داد و مهمانی رفت.به اندازه باشه خوبه.بیشترم حرمت میگیرن.حتی خانواده ی خوده ادم

ما خودمونو به زور تحمل میکنیم، رفت و آمد که هیچی....

درکل شاید ماهی یه بار یا دوماه یه بار اینا..

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ک هیچ کس خونمون نمیاد و بشدت دلم گرفته از این موضوع ... با جاریم و مادر شوهرم همسایه هستیم .. یه داداشم ۵ دقیقه راه داریم خواهرام ۱۰ دقیقه پدر و مادرمم همینطور ۱۰ دقیقه ..‌ عمو و عمه خاله و دایی هم همینطور .. هممون یکجاییم .. خانواده ک اصلا فک فامیلم فقط عزا و عروسی

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
ما خودمونو به زور تحمل میکنیم، رفت و آمد که هیچی....درکل شاید ماهی یه بار یا دوماه یه بار اینا..

راجب خانواده ی خودتونم صدق میکنه عزیزم؟

به نظرم خوبه به اندازه س ماهی یکبار یا دوماه بکبار

شوهرم اهل معاشرت نیست اصلا 

جدیدا شده سالی یکبار اونم عید در حد ده نهایت نیم ساعت خونه کسی تحمل کنه !

مگه جشنی تولدی بریم اونم کثرا اقا یک بهونه میگیره نمیاد 

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.
ما انگار تو یه جزیره ی دور افتاده ایماینقدر دلم مهمونی می‌خواد بعضی وقتاااا🥲

واقعا دورید حالا یا نه کلا اهل رفت و امد نیستن؟

باور کن رفت و امد با ادم های که اهل حاشیه نیستن خوبه.مگرنه تا دلمون بخواد فامیل هست

راجب خانواده ی خودتونم صدق میکنه عزیزم؟به نظرم خوبه به اندازه س ماهی یکبار یا دوماه بکبار

آره قطعا

برحال زندگی مشترکه، هرچیزی که واسه طرفم هست باید واسه منم باشه

ما حدودا یکبار در ماه یه وعده خونواده های جفتمون و باهم دعوت میکنیم، خونواده هامونم همینطور

بیشتر از این با کسی رفت و آمد نداریم

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

واقعا دورید حالا یا نه کلا اهل رفت و امد نیستن؟باور کن رفت و امد با ادم های که اهل حاشیه نیستن خوبه. ...

دوریم و اونایی هم که هستن خیلی ادمای جالبی نبودن کات کردیم با خیلیا

ارهه واقعا