2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته خواهش میکنم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 38 پست
شرایطش رو ندارم مادرم کل جهار رو گرفته تابستون به احتمال زیاد عروسی بگیرک به نظرت من ادم اشغالیم که ...

نه عزیزم .دور از جونت 

منتها وقتی پدر و مادر خسته میشن خب غر هم میزنن 

شما انتظار داری غر نزنن اونم تو این گرونی

لطفا لایک نکنید .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ببخشید ولی عروسی گرفتن حماقته واسه شمایی که شرایطتتون بدهمگه جهاز با دختر نیست؟

خب خانواده شوهرم قدیمین و خب هرکسیم دوسداره عروسی بگیره منم یدونم اونقدر وضعمون بد نیست من جهازم تکمیله منتها خانواده شوهرم اگر کمک شوهرم میکردن ما الان سر زندگیمون بودیم 

خب خانواده شوهرم قدیمین و خب هرکسیم دوسداره عروسی بگیره منم یدونم اونقدر وضعمون بد نیست من جهازم تکم ...

عزیزم ایشالا که همه چی جور شه و خوشبخت شی

صبور باش و مدارا کن❤️

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

اول احترامشون رو نگه دار چون اینجا مهمون هستید ان شاالله که خوشبخت بشی و دیگه برنگردی منظورم طلاقه ، الان وضعیت اقتصادی خیلی سخت شده تا جای که میتونی تو کار خونه کمکشون کن این روزها تموم میشه

خونه پدرم هستم. شوهرت چطور ادمیه؟

اون ادم خوبیه خیلی دوسم داره ولی وعضی وقتا گند میزنه ما خودمون احتیاج پول دارم جهازمون باید تکمیل کنیم پول جمع کنیم برای تعمی خونه و عروسی بعد رفته پول به خانوادش داده بخدا اگر من فشار نمیاوردم بهش اون دوتیکه لوازم خونه هم نمیخرید خانواده بیخودی داره

خیلی دلم گرفته دوست دارم با همسرم بیشتر وقت بگذرونم خیلی تنهام هیچ دوستی ندارم دلم پره غمه 🥺

همدردیم عزیزم من دوستام انقدر بهم ضربه زدن که دیگه باکسی زیاد دوست نمیشم اقایون هم اصلا درکی ندارم نظرم اینه با شوهرت منطقی بدون دعوا و اروم بهش بگی که میخوای چطوری باشه چون اکثر میرد ها نمیدونن باید چطوری رفتار کنند و فکر میکنند که ما خانم ها به همن رفتارشون راضی هستیم نمیدونند که داریم تحمل میکنیم پیشنهاد میکنم بهش بگی

دختر خوب چجوری میخوای تا تابستون دووم بیاری شما جهازت جوره حالا نوبت همسرته ی جا رو پیدا کنید برا اجاره و برید هم احترامتون حفظ میشه هم مامان مهربون یکم خستگی در میکنه ....آخی بخدا فقط باید مامان بشی بفهمی چقد مامانا مظلومن هر چقد برا بچت کاری کنی بچه ها فک میکنن وظیفه مامانه درحالی ک اصلا اینطور نیس مامانت میتونست بگ ندادم جهاز بدم و در حد خیلی کم با پول بابات ردت کنه ولی نکرده بخدا اگ این مامان با باغیرتو من داشتم ب والله کف پاهاشو ماچ میکردم صورت خستشو غرق بوس

اول احترامشون رو نگه دار چون اینجا مهمون هستید ان شاالله که خوشبخت بشی و دیگه برنگردی منظورم طلاقه ، ...

مرسی  عزیزم خودم قبول دارم خیلی بی احترامی میکنم ولی دلم رو میشکنن

اون ادم خوبیه خیلی دوسم داره ولی وعضی وقتا گند میزنه ما خودمون احتیاج پول دارم جهازمون باید تکمیل کن ...

وقتی ادمه خوبیه باید بعضی بدی هاش رو چشم پوشی کنی چون هیچ کس کاملا خوب نیس و هر کی یه عیبی داره. عزیزم باید صبوری کنی هم در قبال مادرت هم شوهرت.... حتی خونه شوهر هم رفتی صبور باش.... تو بحث ها کمی کوتاه بیا جواب نده. الان خیلی گرونی ه عروسی رو کمی سبک بگیرین

دخترهایی که میبینی سالیانه ساله زندگیه خوب و ارومی با همسرشون دارن همه شون دخترای صبور هستن

دست هر کسی که لایکم میکنه بشکنه

همدردیم عزیزم من دوستام انقدر بهم ضربه زدن که دیگه باکسی زیاد دوست نمیشم اقایون هم اصلا درکی ندارم ن ...

بخدا تا حالا یه بیرون نرفتم آنقدر دلم گرفته وقتی به بقیه نگاه میکنم هرشب پیش همن دلم میگیره میگم چرا من لیاقت ندارم انگار 😭 خیلی احساس تنهایی میکنم برای هرکسی ام نمیتونم دوست بشم 

دختر خوب چجوری میخوای تا تابستون دووم بیاری شما جهازت جوره حالا نوبت همسرته ی جا رو پیدا کنید برا اج ...

به خدا من هیچ وقت نمیگم وظیفست همیشه گفتم دارین لطف میکنین که نگهم داشتیم ما وام ازدواجمون رو پول گذاشتیم سرش دادیم خونه خریدیم دادیم اجاره منتها تعمیر خونه هست و خیلی چیزای دیگه

بخدا تا حالا یه بیرون نرفتم آنقدر دلم گرفته وقتی به بقیه نگاه میکنم هرشب پیش همن دلم میگیره میگم چرا ...

شما ازدواج کردی  و چرا نمیتونی با شوهرت بری بیرون

وقتی ادمه خوبیه باید بعضی بدی هاش رو چشم پوشی کنی چون هیچ کس کاملا خوب نیس و هر کی یه عیبی داره. عزی ...

مرسی از حرفای قشنگت عزیزم ولی تحمل کردن شوهرم واقعا بعضی وقت ها سخته اونم رو اعصابه من نمیگم خیلی خوبم ولی شرایط برای منی که سه ساله دارم خونه پدرم نون میخورم سخته