2777
2789
یعنی زندگیمونو و بدبختیامونم خودمون انتخاب کردیم؟😐💔منظورت اینه که خط داستانیمونو تغییر دادیم؟

اره خودمون انتخاب کردیم...و بنا ب دلایلی شاید نتونستیم اون راه سختو بریم یا ناشکری کردیم یا کافر شدیم...و ممکنه از اون راه اصلی نرفته باشیم در واقع کم بیاریم... وقتی ما پا ب دنیای ماده گذاشتیم همه چیز رو فراموش کردیم...معنی کلمه انسان هم ینی فراموشی 

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
یه روح بدبخت بودیم اونجا هم جا واسه ما نبوده فرستادنمون اینجا😂

هی وای.درد نگیرتت.چقدر با این حرفت دلم گرفت😂💔

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااااقعااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟+هزار تا علامت سوالللللللوای پشمام.خب اگه ادم پر گناهی ...

گناه ک با توبه واقعی از بین می‌ره....و کارهای خوب کار بد رو از بین می‌بره...مثل نمره مثبت و منفی

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
شما چی میدونید راجع بهش.من اصلا نمیدونم علم استرولوژی چی هس 😂چیگفته بوده

منم تازه فهمیدم چیه. علم نجوم هست حرکت سیارات . زمانی که بدنیا اومدی طرز قرار گیری سیارات سرنوشتتو شکل داده. بر اساس ترانزیت سیارات پتانسیل ازدواج کار فرزند مسائل مالی و مهاجرت میگن. مثلا بر اساس چارت تولدت تفسیر می کنند چه زمانی امکان ازدواجت زیاده چه سالی ادامه تحصیل بدی چع رشته ای موفق تری. رسالتت تو این دنیا چیه و ....

کاملا در این مورد باهات موافقم برای منم اتفاق افتاده... گاهی به این فکر میکردم که نکنه تو زمان گیر ک ...

من در این حد نبودم فقط یه تیکه حیلی کوچیک سه چار ثانیه ای میدیدم.اون اشنا اومدنه بندرت برای منم پیش اومده ولی نه زیاد.راستش قصیه اشنا اومدن رو اصلا ربط ندادم به همجین چیزایی سیسی

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

من در این حد نبودم فقط یه تیکه حیلی کوچیک سه چار ثانیه ای میدیدم.اون اشنا اومدنه بندرت برای منم پیش ...

نه من اوضاعم خیلی خرابتر بود 😂...که اگر بگم هیچکس باور نمیکنه 

وقتی داخل آمبولانس بود با دستای سرد و پیله بسته دست های عروسش را محکم گرفت و گفت من می‌دونم اگر برم دیگه برنمی‌گردم .. تو هم بیا تنهام نذار ...عروس گفت مادر این حرفو نزن حالت خوب میشه و زود برمیگردی ... فشارش بالازده بود ..وقتی بیمارستان بستری شد .. مدام سراغ مریم عروسش را می‌گرفت 💔..اما عروس خیلی دور بود ..سه روز وضعیتش ثابت بود اما در نهایت دنیا رو ترک کرد ...دوست خوبم میشه برای مادربزرگم فاتحه بفرستی ...

بشو و باور نکنبجز انسان، بقیه مخلوقات ام تو خلقت خودشون امکان دخالت نداشتندیگه اینکه میگن قبل از تول ...

چمیدونم خب

اکثرا این موصوع رو قبول دارن و خیلی از شیخ ها و استاد ها هم راجع بهش شنیدم که صحبت کردن

نمیدونم واقعا

اصلا خیلی پیچیدس 

بعد میگن خدا زورگو نیست 🥶داااااارررررررههههههپپپپپاااااارررررمممممممممیییییکککمننننهههههبا این جبرش ...

بنظر من نگیم جبر بگیم ضرورت.ضرورت با جبر خیلی فرق داره

من بچه طلاق نیستم من سر عروسی نگرفتن که خانوادم توقع آنچنانی داشتن و کمک نکردن و منم عروسی نگرفتم به ...

اخی.من مجردم.خق داری بنظرم اینطور اگه باشه

اره خودمون انتخاب کردیم...و بنا ب دلایلی شاید نتونستیم اون راه سختو بریم یا ناشکری کردیم یا کافر شدی ...

چه جالب.پس اینکه میگن خدا به ما عقل و اراده و اختیار داده چی؟با خم در تصاد نیست در مقایسه با انتخاب زندگی و اینا اونا؟

من حرف از علم نزدممن فک میکنم فقط بهمون گفتن این شرایط زندگیته دیگه خط داستانیشو دادن دست خودمون.بعد ...

به همچین چیزی اعتقاد ندارم.  به علت رجوع کنی منطقی نیست. 

زندگی اینه رندوم به دنیا اومدی باید رسالتت رو کامل کنی خدا به هر کدوم از ما یه استعداد ذاتی داده یا به چیزی علاقه مند میشیم باید اون رو پرورش بدیم 

به بقیه ش توجهی نکن 

گناه ک با توبه واقعی از بین می‌ره....و کارهای خوب کار بد رو از بین می‌بره...مثل نمره مثبت و منفی

خب مگه ما زندگیمونو انتخاب نکردیم؟خب اخه چرا انتخاب کردیم ادم گناهکاری باشیم؟

اگه یکی اینکارو نکرد چی

منم تازه فهمیدم چیه. علم نجوم هست حرکت سیارات . زمانی که بدنیا اومدی طرز قرار گیری سیارات سرنوشتتو ش ...

اوه چه جالببببببب حتما راجع بهش میخونم.بوس بهتتتت‌.خیلی جالب بود برام

چمیدونم خباکثرا این موصوع رو قبول دارن و خیلی از شیخ ها و استاد ها هم راجع بهش شنیدم که صحبت کردن

موضوعش پیچیدست

یه ربطایی به قضا و قدر و جبر و تفویض داره

ولی خب اینطور نیست... حالا جدا از اون بحث فلسفیش، رابطه مرگ و تولد مقابله

همون طور که مرگ تو اسلام نمیتونه به خواسته خودمون باشه، تولدمون و خلقت مون هم اینطور نیست

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭