2777
2789
روح بعد از شکل گرفتن جنین دمیده میشه گل من

بنظرت اون بچه هایی که سقط میشن یعنی خودشون نخواستن؟😂💔

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه حس غریبگی میکنی

اره.اولا مطمین نبودم میگفتم دارم گیج میزنم ولی خب هرچی جلوتر رفت دیدم داره تکرار میشه دیدم نه واقعا من این یه تیکه رو یه تیکه کوچیک و ثابت رو قبلا دیدم😂

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

اینطوریام نبودهدرکل وجودمون تو این دنیا به صورت کاملا ارادی و خودخواسته نیستمرگمونم نباید همچین چیزی ...

منم همینطور فکر میکنم ولی پس این حرف هایی که میزنن چطوریاس

واقعا خودم انتخاب کردم!خاک به سرم چه زندگی گوهیه....کاش زندگی بچه ایلان ماسکو انتخاب کرده بودم

خب گفتن این تقدیرته و گفتن انتخابت چیه میخوای ادم بشی یا نه.😂نگفتن که کدوم زندگیو پیخوای زندگیه خوب یا بد؟البته منم دقیق نمیدونم

بمن بود بچه رونالدو میشدم😂

بنطرت تو اون دنیا چطور بودیم ادم بزرگ بودیم یا بچه.یا شبیه روح😂

یه روح بدبخت بودیم اونجا هم جا واسه ما نبوده فرستادنمون اینجا😂

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

نمیدونم واقعا.دیدین یه وقتایی هست داری زندگیتو میکنی فکر میکنی اون یه تیکرو قبلا تو خواب دیدی؟من این ...

کاملا در این مورد باهات موافقم برای منم اتفاق افتاده... گاهی به این فکر میکردم که نکنه تو زمان گیر کردم ... یا حتی برام چند بار پیش اومده که آدم هایی رو که تا حالا تو زندگیم ندیدم برام آشنا بنظر برسند... حتی یکی واقعا حس این رو داشتم که انگار برام عزیزه ... اون دکتر هم خیلی به من نگاه میکرد فکر کنم اونم همین حس رو داشت ... کلا آدم با حوصله ای نبود ولی با من که کارآموز بودم واقعا با ملایمت رفتار میکرد ... 

حتی تو بچگیم شب ها خواب می‌دیدم تو یک مکان دیگه ای هستم... هر شب این تکرار می‌شد .. میدونستم واقعا تو خواب خورشید غروب بکنه تو دنیای واقعی روز میشه 

وقتی داخل آمبولانس بود با دستای سرد و پیله بسته دست های عروسش را محکم گرفت و گفت من می‌دونم اگر برم دیگه برنمی‌گردم .. تو هم بیا تنهام نذار ...عروس گفت مادر این حرفو نزن حالت خوب میشه و زود برمیگردی ... فشارش بالازده بود ..وقتی بیمارستان بستری شد .. مدام سراغ مریم عروسش را می‌گرفت 💔..اما عروس خیلی دور بود ..سه روز وضعیتش ثابت بود اما در نهایت دنیا رو ترک کرد ...دوست خوبم میشه برای مادربزرگم فاتحه بفرستی ...

منم همینطور فکر میکنم ولی پس این حرف هایی که میزنن چطوریاس

بشو و باور نکن

بجز انسان، بقیه مخلوقات ام تو خلقت خودشون امکان دخالت نداشتن

دیگه اینکه میگن قبل از تولد روح طرف میشینه زندگیشو میبینه و خودش انتخاب می‌کنه و... دروغه

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

خب گفتن این تقدیرته و گفتن انتخابت چیه میخوای ادم بشی یا نه.😂نگفتن که کدوم زندگیو پیخوای زندگیه خوب ...

بعد میگن خدا زورگو نیست 🥶

داااااارررررررهههههه

پپپپپاااااارررررمممم

مممممیییییکککمننننههههه

با این جبرش!

الان از هر جهت که نگاه کنی من بخیه لازممممممم

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

روح ما بچه نبوده و اندازه یک انسان سی چهل سال عاقل بوده... مستند پژوهش زندگی پس از زندگی ببینی یچیزا ...

یعنی زندگیمونو و بدبختیامونم خودمون انتخاب کردیم؟😐💔

منظورت اینه که خط داستانیمونو تغییر دادیم؟

😁😁من شنیدم حتی معلولیت هم خودمون قبول کردیم قبلا

واااااقعااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟+هزار تا علامت سواللللللل

وای پشمام.خب اگه ادم پر گناهی باشیم تکلیفمون جی میشه؟

من چند وقته ندیدمشون تاپیکام بخونی هست انشاالله پدر و مادرهای خوبی بشیم

وای نه من اما بچه طلاقم مادرم رو بجز چند بار اتفاقی هفت هشت ساله ندیدم.ولی پدرم رو خانوادم رو بازم دوست دارم‌.هرکارم بکنم نمیتونم نبینمشون

اینا حرفهای آسترولوژیه علم نجوم . فکر کنم مجری رنامه زندگی پس از زندگی هم در این مورد حرفهایی زده

شما چی میدونید راجع بهش.من اصلا نمیدونم علم استرولوژی چی هس 😂

چیگفته بوده

وای نه من اما بچه طلاقم مادرم رو بجز چند بار اتفاقی هفت هشت ساله ندیدم.ولی پدرم رو خانوادم رو بازم د ...

من بچه طلاق نیستم من سر عروسی نگرفتن که خانوادم توقع آنچنانی داشتن و کمک نکردن و منم عروسی نگرفتم به جاش خونه خریدیم ناراحت شدن و قطع رابطه کردن بارها رفتم راه ندادن دعوت کردم نیومدن و ادم فرستادن که دیگه نرم