2777
2789
سلام به شما جدا شد عزیزم رفتن شهرستان با مادرشوهرم

جفتتون خوشبخت بشین  الهی ❤️

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه خوب و بد میگذره...🥹ب تحملی ک کردی فک کن

وقتی دیگه تموم شده. وقتی چند ساله می‌خوام طلاق بگیرم ولی تنها راه طلاقم مرگ بابامه. چون نمی‌ذاره مستقل بشم چون از بچگی ازش ترسیدم. چون دیکتاوره.

وقتی دیگه تموم شده. وقتی چند ساله می‌خوام طلاق بگیرم ولی تنها راه طلاقم مرگ بابامه. چون نمی‌ذاره مست ...

ان شالله درست بشه .. واقعا هر کسی یمدل گرفتاری داره .. جالبه گرفتاری من یمدل دیگست ولی چاره ای جز صبر نیس

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
ان شالله درست بشه .. واقعا هر کسی یمدل گرفتاری داره .. جالبه گرفتاری من یمدل دیگست ولی چاره ای جز صب ...

به نظر دردی بالاتر از این هست؟

من به خاطر اینکه تا وقتی بابام بمیره بتونم با شوهرم زندگی کنم میگم انگار من خدمتکار این خونم و هرشب اربابم بهم تجاوز می‌کنه و من چون جایی ندارم مجبورم هیچی نگم.😭😭😭😭😭

به نظر دردی بالاتر از این هست؟من به خاطر اینکه تا وقتی بابام بمیره بتونم با شوهرم زندگی کنم میگم انگ ...

حالا فکرشو بکن من چقدر شوهردوست هستم و تا الان هم مزدوج نشدم🙄😑🥹گاهی موقعیت یکی دیگه آرزوی یک نفر دیگست.. واقعا جالبه

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
حالا فکرشو بکن من چقدر شوهردوست هستم و تا الان هم مزدوج نشدم🙄😑🥹گاهی موقعیت یکی دیگه آرزوی یک نفر ...

شوهر تا شوهر داریم. شوهر من یه آدم بددل و بداخلاق و جوشی و دست به زن و کتک زده اندازه موهای سرم.بچه ننه و خواهر ذلیل تا جایی که تا باید زن کلفت خواهر شوهر و مادرشوهر باشه. آیا اینجوری هم دوست داری. 

شوهر تا شوهر داریم. شوهر من یه آدم بددل و بداخلاق و جوشی و دست به زن و کتک زده اندازه موهای سرم.بچه ...

ن دوست ندارم مجردی بهتره ک😰 دیگه منم تو انتخابم وسواس دارم تا دلت بخواد با همچین آدمای عجیب غریبی آشنا شدم کلا توی یک دوره ای هستیم آدم خوب پیدا نمیشه..ان شالله زودتر خلاص بشی.... دیگه از خدا خواستم یا مجرد بمونم یا شوهر عتیقه نخواستم والا

نمیدونم واقعا.دیدین یه وقتایی هست داری زندگیتو میکنی فکر میکنی اون یه تیکرو قبلا تو خواب دیدی؟من این ...

من همیشه این سوال میاد تو ذهنم وقتی این فرضیه که خودمون زندگیمون و شرایطمون رو قبول کردیم چرا این همه ادم خودکشی میکنن مگه شرایط و نمیدونستن و قبول نکردن؟