2777
2789
آخه تخمک تو شکم زناسپرم تو شکم مردچجوری بله گرفتن؟؟؟؟

خب شاید اول از اون بله گرفتن بعد تخمک رفته شکم زن اسپرم هم تو شکم نرد

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا بخاطر حضرت آدم اینجایمم...اما از اینکه خودمون انتخاب کردیم پیش کدوم خانواده ای بریم اطلاعاتی ند ...

نمیدونم

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

اینطوریام نبوده

درکل وجودمون تو این دنیا به صورت کاملا ارادی و خودخواسته نیست

مرگمونم نباید همچین چیزی باشه

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

نه پایه و اساس علمی نداره با عقل هم جور درنمیاد از لحاظ دینی بخوای نگاه کنی خدا میگه انسان قدرت اراد ...

من حرف از علم نزدم

من فک میکنم فقط بهمون گفتن این شرایط زندگیته دیگه خط داستانیشو دادن دست خودمون.بعدش هم دیگه به خودمون بستگی داره ادم خوبی باشیم یا پر گناخ😂💔که من یکی که وا دادم 

واقعا خودم انتخاب کردم!

خاک به سرم چه زندگی گوهیه....

کاش زندگی بچه ایلان ماسکو انتخاب کرده بودم

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

بیشتر صحبت کنید من تازه فهمیدم

روح ما بچه نبوده و اندازه یک انسان سی چهل سال عاقل بوده... مستند پژوهش زندگی پس از زندگی ببینی یچیزایی گیرت میاد ...ما انتخاب میکنیم از بین سرنوشت های مختلف... بعضیا سختی رو قبول میکنن تا اجر بیشتر بگیرن..اما وقتی میام این دنیا بازم حق انتخاب داریم و ممکنه سرنوشت خودمونو با انتخاب عوض کنیم

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
شاید قسمت پدر و مادر رو کمی پدرومادر مهربون تری انتخاب میکردم

منم.ولی بازم خداروشکر.دیگه کاریش نمیشه کرد بجاش خودمون سعی کنیم پدر مادر های بهتری باشیم.ولی انگار برامون انتخاب کرده بودن و گفتن با این اوصاف دوست داری بری تو دنیا یا نه.البته من هم اینارو از بقیه شنیدم نمیدونم راسته یا نه

عزیزم تو عالی هستیولی من شنیدم میگن بهمون گفتن این مادرته این پدرته این مثلا فلان چیزته حالا با این ...

😁😁من شنیدم حتی معلولیت هم خودمون قبول کردیم قبلا

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
کلا ناعدالتیه از هر طرف بهش نگا کنی.من خودم خیلی وقتا بهش فک میکنم، واقعا هیچی اونقد ارزشمند نیس ک ا ...

خب شاید می ارزیده که قبول کردیم ما که یادمون نیست چمیدونیم.

نمیدونم خب اونام مثل ما هستن 😂🎀

من حتی یه جا خوندم روح ما قبل اینکه وارد این دنیا بشه خودش انتخاب کرده بیاد تو این جسم و این زندگیاگ ...

بنطرت تو اون دنیا چطور بودیم ادم بزرگ بودیم یا بچه.یا شبیه روح😂

این تو قرآن اومده خدا گفت آیا من پروردگار شما نیستم و همه گفتن بله

خب بله درسته.ولی نفهمیدم چربطی به تاپیک داشت🙁