2777
2789

دیدن زخم روی دستای ظریف قشنگت سودی نداره عزیزم

اما اگر بگی چرا از رحمت خدا ناامیدشدی شاید بتونم کمکت کنم

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیدن زخم روی دستای ظریف قشنگت سودی نداره عزیزماما اگر بگی چرا از رحمت خدا ناامیدشدی شاید بتونم کمکت ...

دستای ظریف کە چە عرض کنم

دست مرد کە تو‌معدن کارکنە ندیدی،شبیە اونە....

برا مشکلم کاری از دست کسی ساختە نیست

کفر نباشە انگار خدا مارو یادش رفتە

دستای ظریف کە چە عرض کنمدست مرد کە تو‌معدن کارکنە ندیدی،شبیە اونە....برا مشکلم کاری از دست کسی ساختە ...

خدا ینده شو نیافریده که فراموشش کنه🌱🕊

میشنود اگر صدایش کنی(هوالسمیع)

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

ناامیدم...خستەمخیلی خستەدیگی جونی نموندە برام

چرا عزیزم نا امید نباش گذر زمان خیلی چیزارو عوض میکنه منم روستا بزرگ شدم درکت میکنم 

آنقدر از همون روستا از فقیرترینهاش وحتی بدنام ترینهاش بچه موفق پا گرفته

همین دو سه روز پیش عروسی دوتاشونو دیدم آنقدر شیک وباکلاس وبا دخترهای خوب ازدواج کردن باورت نمیشه

پدر همین بچه ها مریض بود بعد همون بچگی اینا فوتم شد بدترین حالتی یه بچه ممکنه بزرگ بشه ولی حالا خداروشکر عالی شدن روزهای خوبم دارن میبینن

چرا عزیزم نا امید نباش گذر زمان خیلی چیزارو عوض میکنه منم روستا بزرگ شدم درکت میکنم آنقدر از همون رو ...

فقر درست خوب نیس . کلی عیب هم نیس . موندم دختر اونیکه میگی خانواده بدنام بوده رو کی گرفته . یا کی به خانواده بدنتم دختر داده !! حنما مث خودشونن دیگه 

چرا عزیزم نا امید نباش گذر زمان خیلی چیزارو عوض میکنه منم روستا بزرگ شدم درکت میکنم آنقدر از همون رو ...

من مشکلی بااینکە روستا هستم ندارم توی شهر هم زندگی کردم بیشتر عمرمو اونجا بودم، اتفاقا اینجا رو بیشتر دوست دارم

مشکل من اینە کە دیگە نمیخوام‌زندە باشم،هروقت جاییم درد میگیرە بجای اینکە مث بقیەی مردم نگران بشم و بەفکر بیفتم برم دکتر،یە صدایی تو مغزم میگە خب خب یە قدم بە مرگ نزدیکتر شدی عالیە

حضور خداوند تو زندگیتو هیچوقت فراموش نکن، گاهی وقتا ناسپاس بودن از نعمت هایی ک داریم باعث گرفته شدن همون نعمت ازمون میشه.

اینم بدون ما ب این دنیا نیومدیم ک خوشی کنیم و شاد باشیم و ایام ب کام.

ما اومدیم آزموده بشیم و صد در صد این آزمون سختی های خودشو داره

در  هر صورت شکر گذار آفریدگار مهربان باشید 

شب بخیر

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤

عزیزم همون مشکل داریم ربطی به خدا نداره، چیزی که کل دنیا دارن تجربه میکنن فقط باید روی فکر و آیندمون تمرکز کنیم انشالله مشکلت زود حل میشه نگران نباش 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
فقر درست خوب نیس . کلی عیب هم نیس . موندم دختر اونیکه میگی خانواده بدنام بوده رو کی گرفته . یا کی به ...

به خدا منم همون موقع که عروسی کردن همین فکررو میکردم هم بدنام بودن هم مریض  حالا ماشالا دوتا پسرش ون سالم خوشگل وکاری بادوتا دختر خوبم ازدواج کردن چه جشنی خدا وکیلی