2777
2789
عنوان

بیایین عکسمو بزارم بگین لبخندم مصنوعیه⁉️ دوستم میگه لبخندات بده

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کو

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
دندوناتو باید ارتودنسی کنی.... دندونات جلوترن برا همین لبخندت مصنوغی میزنه. در کل خوشگلی.

ممنونم عزیزم نظر لطفته♥️

هم خرگوشی و بزرگه هم اره حس میکنم جلوهه یکم 

برای بزرگ بودنش میشه کاری کرد ؟؟؟ 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

اسی قشنگی دوستت گوه خورده

قربونت برم مرسی😂😂😂😘♥️

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

نه عزیزم اصلا مشکل حساب نمیشه اتفاقا یجور خاص بودنه رو صورتت دست نبر خوشگلی عزیزم بدل میشینه قیافت

اخه ببین وقتی میخام بخندم لبام ب دندونام میخوره ... ارثبم هست خواهر و برادرمم همینن

مرسی فداتبشممممم ♥️

ممنونم عزیزم نظر لطفته♥️هم خرگوشی و بزرگه هم اره حس میکنم جلوهه یکم برای بزرگ بودنش میشه کاری کرد ؟؟ ...

نه بزرگ نیس..... ولی تو یه ردیف نیستن. ولی با همین دندون ها هم باز قیافت خیلی خوبه

دست هر کسی که لایکم میکنه بشکنه

من جز زیبایی چیزی ندیدم واقعا زیبا هستی 🤩🤩🤩

عزیزدلمی ب پای شما نمی‌رسم 😘😘😘♥️

باز میزاری؟

نت یاری کنه میزارم باز لایکتون میکنم

چی عجیبه؟حتما باید بگم دوست غلط کرده تا راضی بشی😹

نه فداتشممم  😂😂😂

نه بزرگ نیس..... ولی تو یه ردیف نیستن. ولی با همین دندون ها هم باز قیافت خیلی خوبه

ممنونم قشنگم 

ولی دندونامو درست کنم خیلی بهتر میشم 🥲