2777
2789
عنوان

مذهبی ها بیان لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 81 پست
من اهل رقص نیستم کلاً ولی خب بالاخره آرایش که باید کردسنگین یعنی چجوری؟بدون آرایش میشه رفت؟

نمی شه که رفت و آمد نکرد 

منم اهل آرایش نیستم تو جشن و مجالس هم یه آرایش ملایم دارم 

منظورم از سنگین همون رقص بود دیرتر میرفتم زودتر می اومدم که فامیل هم ناراحت نشه

هرجور فکر میکنم گناه به حساب نمیاد احترامه ولی رفتنش هم بی احترامی نیست چون روز شهادت نیست نمیشه که زندگی نکرد اونا هم شرایطشون جوری بوده که الان تونستن عروسی بگیرن هرچند می شد انداخت بعد ایام

شما هم هرجور که به دلت افتاده اگه نمی تونی به دلت نیست نرو ولی مواظب باش به خاطر یه جشن تو زندگیت ناراحتی پیش نیاد

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من نمیدونم عجیبه مردم تقویم نگاه نمیکنن، الان دیروز توی کوچه ما تولد گرفته بودن باند گذاشته بود ...

خیر 

براشون دیگه چیزی مهم نیست

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

بدون آرایش خیلی زشتم

ملایم مثلا رثزانه آرایش نداری؟ همونو بزن

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

والا من نمیدونم عجیبه مردم تقویم نگاه نمیکنن، الان دیروز توی کوچه ما تولد گرفته بودن باند گذاشته بود ...

والا الان خیلیا مذهبی نیستن ولی اینا مخصوصاً یکیشون ادعای مذهبی بودن هم دارن اعتقادا از بین رفته انگار وقت قحط بوده 

من بودم نمی‌رفتم و وقتی برای دعوت تماس گرفتن میگفتم چون ایام شهادت حضرت فاطمه‌ست نمیام، بعدا کادو رو می‌بردم براشون.

هم خودم گناه نکردم هم دلیلم رو گفتم که شاید برای اونا هم تلنگر بشه و هم از زیر کادو درنرفتم.

عزیزم خواهشا اول تحقیق کنین ایام فاطمیه چه زمانیه، بعد بگین توی این ایام برم یا نه

ایام فاطمیه ۱۰ روزه که ۲ تا ۵ روز تقسیم میشه، برای ۲ تا تاریخ شهادت مختلفی که روایت شده

از ۱۰ تا ۱۵ آبان قسمت اولش بود که گذشت

دومی میشه ۱ تا ۵ آذر

پس این تاریخ هایی که میگین اصلا توی ایام نیستن