2777
2789
عنوان

مذهبی ها بیان لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 81 پست
خدا پدر این هوش مصنوعی رو بیامرزه ک همه چیو از اونجا سرچ میکنیدخب ما هم همینو گفتیم دیگهفاصله این دو ...

کارشون درست نبوده ولی خب اونا هم اندازه ما مذهبی نیست به هر حال فامیلن دیگه نباید دلخوری به وجود بیاد منم کوتاه میرم کادو میدم و برمیگردم خیلی نمیمونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتم دلت میخواد بری ها 😁😁😁

خدا میدونه من تو اهل بیت و اماما بیشتر از همه عاشق حضرت فاطمم این مدت کل فاطمیه همش غمگینم ی غمی دارم ته دلم روزی نیست مداحی نزارم گریه نکنم ولی میگم فامیل خیلی خیلی نزدیکه نمیشه نرفت ولی خدا شاهده دلم نیست

خدا میدونه من تو اهل بیت و اماما بیشتر از همه عاشق حضرت فاطمم این مدت کل فاطمیه همش غمگینم ی غمی دار ...

خودت میدونی و همسرت

ولی اگه خدای نکرده مادرت حتی بیمار باشه تو بیمارستان

دلت میاد بری ی جا یه جشن کوچک حتی؟

خودت میدونی و همسرتولی اگه خدای نکرده مادرت حتی بیمار باشه تو بیمارستاندلت میاد بری ی جا یه جشن کوچک ...

نه والا نمیرم راستش

چند سال پیش هم همین اتفاق افتاد نرفتم دل و دماغ نداره آدم الانم همینم شاید فقط برم کادو بدم بیام

خدا پدر این هوش مصنوعی رو بیامرزه ک همه چیو از اونجا سرچ میکنیدخب ما هم همینو گفتیم دیگهفاصله این دو ...

عزیزم هرچیزی رو قبول نداشتی دلیل نمیشه هوش مصنوعی باشه 

گوگل سرچ کردم و از سایت خبرنگاری حوزه ست

این سایت (لینک درج نمیشه)

hawzahnews

خب والا فک کنم موقع شام هم جدیداً تالارا آهنگ قطع نمیشه بعد من سن زیادی ندارم اصلاً نمیشه بدون آرایش ...

آرایش که فقط برای خانم ها باشه اشکالی نداره 

فقط نامحرم نباید ببینه 

مثل همیشه برید منتها به نیت صله رحم برید 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد