2777
2789
عنوان

مذهبی ها بیان لطفاً

928 بازدید | 81 پست

سلام

دوشنبه و پنج شنبه هفته بعد ۱۹ و ۲۲ آبان عروسی دعوت شدیم یکی فامیل نزدیک خودم یکی فامیل خیلی نزدیک شوهرم 

الان وسط فاطمیه هست

رفتنش چجوریه؟چه حکمی داره؟

شما باشید میرید من واقعاً موندم

لطفاً فقط مذهبی ها جواب بدن چون برا بقیه میدونم مهم نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه در مجلس آهنگ حرام پخش میشه مجاز نیستید برید مگر آخرش برای شام و کادو و به نیت صله رحم برید اشکالی نداره ثواب هم داره

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اگه در مجلس آهنگ حرام پخش میشه مجاز نیستید برید مگر آخرش برای شام و کادو و به نیت صله رحم برید اشکال ...

خب والا فک کنم موقع شام هم جدیداً تالارا آهنگ قطع نمیشه 

بعد من سن زیادی ندارم اصلاً نمیشه بدون آرایش و اینا رفت عروسی که

نمیدونم بنظرم بهترین کار اینه زنگ بزنی دفتر امام جمعه. یا پاسخگویی سوالات شرعی حرم امام رضا. تو بحث اعتقادی اینا هست راهنماییت کنن

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

مذهبی هستید؟

نمی دونم مذهبی به حساب میام یا نه 

به نظرم میگن ایام چون دو روز  شهادته 

ولی شهادته خیلی سنگینیه در حد دهه محرم

ولی سخت نمی گیرفتم سنگین میرفتم و می اومدم 

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید