یک_لیوان_قهوه_ی_گرم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 1057 عنوان مامانمو خودم فرستادم الانم از مشهد اومده چقدر بهش پول بدم لطفا راهنمایی 236 بازدید | 19 پست سه ساله ازدواج کردم با خانواده همسرمم خودم مامانمو فرستادم مشهد کرایشو دادم خرید هاشو خودش خریدهالان بهش پول بدم دیگه درستهچقدر بدم؟! کاربری دست دو نفره🙏🌱 تو تا ابد در این جسم باقی نخواهی ماند پس با شرف زندگی کن :) 1404/08/17 | 14:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goleasheg عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 13505 پول بابت چی؟ حالا اگه وضعشون پایینه و شما داری چه اشکالی داره کادو پولم بده
یک_لیوان_قهوه_ی_گرم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 1057 پول بابت چی؟ اومدنش دیگه پول میدنااا کاربری دست دو نفره🙏🌱 تو تا ابد در این جسم باقی نخواهی ماند پس با شرف زندگی کن :)
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 49555 نمیدونم پول واسه چی ما از این رسوم نداریم بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
یک_لیوان_قهوه_ی_گرم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 1057 پول بابت چی؟ حالا اگه وضعشون پایینه و شما داری چه اشکالی داره کادو پولم بده خالم ۵۰۰ داد به دوتا بچه اش انگشتر دادزرد چوبه زرشت نخود و ..واسه ما ۵۸۰ عروسک خرید برا دخترم برا من بلوز شلوار برا همسرم بلوز شلوار انگشتر برا باز دخترممن چقدر بهش بدم؟! کاربری دست دو نفره🙏🌱 تو تا ابد در این جسم باقی نخواهی ماند پس با شرف زندگی کن :)
goleasheg عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 13505 اومدنش دیگه پول میدنااا حواست نیستا شما کادوتو زودتر دادی کرایه رفت و امدشو.بازم اگه وضع مالبت خوبه و اوضاع مالی مادرت پایینه خیلیم خوبه کادو پول بده دعاش پشت سرته
یک_لیوان_قهوه_ی_گرم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 1057 با خانواده همسر سختت نیست زندگی کردن خیلی سخته چون بخاطره هدفمون هس خونه میسازیم جای که دوس داریمازشونم دور کاربری دست دو نفره🙏🌱 تو تا ابد در این جسم باقی نخواهی ماند پس با شرف زندگی کن :)
برفکم عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 8024 خالم ۵۰۰ داد به دوتا بچه اش انگشتر دادزرد چوبه زرشت نخود و ..واسه ما ۵۸۰ عروسک خرید برا دخترم برا من ... یه تومن بده ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم
یک_لیوان_قهوه_ی_گرم مدیر استارتر عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 1057 نیاز نیست هیچی بدیچه رسمای عجیب غریبی دارید بخدا میدن پول کاربری دست دو نفره🙏🌱 تو تا ابد در این جسم باقی نخواهی ماند پس با شرف زندگی کن :)