2777
2789
عنوان

آقایون بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 23 پست
مگه باشگاهه که میگید زنونه؟ سایت اصلا زنانه مردانه برنمیداره مکان ممکنه زنانه مردانه باشه ولی فضای م ...

حق داری حرف حق تلخه😞😞

هیچوقت الکی عصبی نمیشم اگه عصبی شدم یعنی پا گزاشتی رو دمم و مقصر خودتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کن یه مرد عاقل و با درایت اوقات فراغتش بیاد سایت😂😂 بارداری حالا بگذریم از اونا که کلا بیکارن و ...

دو تا از خانمیا بدشون اومددد من باید اسم کاربریمو به اونا اهدا کنم🥹

دو تا از خانمیا بدشون اومددد من باید اسم کاربریمو به اونا اهدا کنم🥹

اینا اگه ازین چیزا بدشون میومد اسم سایت رو میخوندن واردش نمیشدن 😂😂 الانم دنبال اینن چندتا خانم بیان طرفداری کنن موضوع برای صحبت در پی وی پیدا کنن😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

راس میگه داداشخب شاید یه خانم اینجا گرمش شد خواست روسریشو در بیاره شما نامحرمیولی من جای مدیر سایت ب ...

داداش گلم تو از اسم سایت خجالت نمیکشی؟

مثلا روت میشه به دوستات بگی من تو نی نی سایت میچرخم؟😂😂

تو به دوستات بگو ببین چی میگنت

داداش گلم تو از اسم سایت خجالت نمیکشی؟مثلا روت میشه به دوستات بگی من تو نی نی سایت میچرخم؟😂😂تو به ...

من دوست ندارم پا رو دمت بزارم

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.